Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan aki egész élete alatt nem tud "összeszedni" egy barátot/barátnőt?
Olyanokra gondolok, akik szeretnének is.
Én már egyre jobban azt érzem, hogy nekem már sosem lesz barátnőm. És hogy már mennyire el vagyok késve, és mennyi jóból maradtam már ki. Nagyon rossz érzés, mert már el múltam húsz éves.
Annyira jó lehet azoknak akiknek már fiatal koruk óta van párjuk, és nem aggódnak amiatt hogy lesz e valamikor szerelmük...
Igen, a legtöbb csecsemőkorban elhalálozott gyerek ilyen. Egyéb esetben nem nem tud, csak nem akar igazán.
32/f
Miután a nők vannak abban a pozícióban, hogy megválasszák, kivel állnak össze (és ők köztudottan a legjobb férfiakat akarják), a férfiak egy része óhatatlanul örökre egyedül marad, mivel nem esik rájuk a választás. Ez sajnos a természet rendje.
A nőknél teljesen más a helyzet, az örökre szingli nők általában azok, akiknek irreális elképzeléseik vannak, milyen kaliberű férfi jár nekik, a valós lehetőségeikhez képest. Ezért pusztán akarat kérdése, mikor vetnek véget az egyedüllétnek.
Van bizony,én is így vagyok vele. De már beletörődtem,és bárki kérdezi ezt mondom szintén. Mert hiába akartam,5 év kemény munkát beletettem, nagyon sok ismerősöm volt akkoriban, mindenre odafigyeltem, jártam edzeni is, bulizni is, voltak csajok is nagyon sokan a társaságba. De semmi... szóval én tettem érte nagyon is sokat,mások fele ennyit nem tesznek bele,és nekik sikerül simán.
Nekem meg az arcom,meg a genetikám miatt nem sikerül semmi...
27/F
Nem hiszem hogy a nőknek könnyebb. Vagyis barátot könnyebb találni, de normális párkapcsolatra férfit találni akivel később családja lehet nem hiszem hogy olyan egyszerű.
De a férfiaknak még nehezebb:(
Pedig nem vagyok ronda, csak nagyon szerencsétlen. Annyi lánynál próbálkoztam már...
A harcosok klubjaban vagy egy resz, hogy Tyler probalja a vegletekig probalja a gatakat felszabaditani, mert meg a fohos mindig ragaszkodik a regi enjehez. Ugyan ez nalad is.
Nem vagy meg a poklod melyen, mert onnan felfele indul az ut. De aki dudas akar lenni..
Ha tenyleg erdekelne a dolog, elkezdenel utannezni, hogyan lehetne javitani az eselyeiden. Kigyurni magad, perfekt oltozkodesi stilust kialakitani, tele szedni magad penzzel, gyakorolni ejt-nappalla teve hogyan kell kibeszelni a lanyt a bugyijabol, megrendithetetlen magabiztossagot epiteni. Barmelyiken elkezdesz dolgozni idovel beerik a munka gyumolcse s osszejon egy baratno.
Amig azt hiszed, hogy szerencsetlen vagy addig nincs segitseg, amikor rajossz, hogy csak siman lusta vagy akkor rajossz, milyen luzerul gondolkodsz most.
Miután SB nagyon jól keres tele lehet ajánlatokkal pénzéhes férfiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!