Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is már reménytelen az egész hogy legyen valaha párom?
Tudom hogy nagyon égő, hogy 24 éves vagyok, de nem volt még barátnőm. Már rég óta szertnék, de sajnos nem alakult úgy.
Pedig 12-13 éves koromtól mindig azt vártam hogy nagyobb legyek egy legyen barátnőm, de hát nem jött össze 😕
Régebben otthon ülős voltam, akkor neten próbálkoztam, mostanában a munkám miatt rengeten ember között vagyok, korombeli nők is vannak. De sokan nem keresnek normális párkapcsolatot. Én pedig azt szereznék. Már nagyon szomorú vagyok, elkésettnek, és szerencsétlennek érzem magam. Kezdem feladni az egészet. Szerintem egy nőnek sem kell egy 24 éves akinek még sosem volt barátnője. Jól gondolom?😕 (nem vagyok már szűz)
Igazából sokszor én is csodálkozom, hogy összejött 2 vel, de ez csak a szerencsének köszönhető, és nem magamnak:D
Bárcsak így járnék egyszer egy barátnővel is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!