Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám az önbizalmamat növelni az ismerkedésben? Miért vagyok képtelen lerombolni a gatlasaimat? Miért egyre nehezebb és kilátástalanabb ez az egész?
Figyelt kérdés
23 éves srác vagyok. Palyakezdo, egy elég jó munkahelyen. Egzisztenciálisan kiegyensúlyozott életét élek. De az ismerkedés valahogy nem megy..gatlasaim vannak és szinte gyomoridrgem hogy nem vagyok elég jó. Nem vagyok egy tipikus férfi ideál de nem is mondanám csúnyának magamat, odafigyelek az öltözködésre és a lehető legjobbat próbálom kihozni magamból. Eddig nem volt kapcsolatom, a nőkkel való interakcioim is körülbelül abban merültek ki, hogy ők kezdeményeztek én meg nem mondtam nemet..latom a baráti körömben, hogy sok ember milyen könnyedén és sikeresen ismerkedik. És nekem ez nem megy. Az alkohol sem javítja a dolgot. Az élet többi részén és a munkában határozott és magabiztos vagyok. Kivéve a csajozást és az ismerkedést. Nem tudom hogyan lehetne ezen változtatni, de úgy érzem egyre lejjebb süllyedek és egyre rosszabb ez az állapot.. Bármilyen tippet elfogadok és ha valakinek van valami ötlete azt is szívesen veszem.. Köszi2018. okt. 21. 20:16
1/4 anonim válasza:
Szia.
Szerintem veled nincsen semmi gond,csak önbizalomhiânyos vagy. Nem tudom,ennek van-e előzménye?
27/L
2/4 A kérdező kommentje:
Szia, kiegyensúlyozott családi életem volt, barátaim is mindig voltak. Viszont általános iskolában és a kozepsuli elején nem voltam túl népszerű srác. Mindig megvedtem magam de betaltak ezzel azzal. Meg anno volt egy korszakom amikor a külsőm is életért a szokásostól és ezért lányoktól negatív visszajelzéseket is kaptam.
2018. okt. 23. 21:09
3/4 anonim válasza:
A probléma ott van, hogy kényszernek érzed,nem jön össze túl sok a kudarc, ez pedig elveszi az önbizalmadat, érthető mert nincs siker. 23 vagy, semmivel nem késtél el van 10 nyugis éved, hogy keresgélj. Ne ismerkedjél neten semmiképp sztem. Próbálj a közeledben keresni vkit aki tetszik. Légy kitartó, mutasd meg a jó oldaladat neki, értelmesnek tűnsz, ilyen is kevés van, van munkád, terveid... ismertesd meg magad vele, aki megismer rájön az emberi értékeidre, és akkor beléd fog szeretni. A lányok is rá fognak jönni, hogy a sok retusált kép mögött, kik vannak, az ilyet fogják keresni mint te, 28 után már könnyebb lesz.
4/4 anonim válasza:
Én is ilyen luzer vagyok. Ezen nem lehet változtatni.Bele kellene törődni hogy nem kelünk senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!