Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi elmondja a nőnek, hogy szerelmes, még lehet köztük valami, vagy megöli az egész ismerkedést?
Figyelt kérdés
A legelején, nincsenek közeli kapcsolatban. Mondjuk, hogy ő "első látásra", találkozásnál beleszeretett, de ez (még) nem kölcsönös. Most ezek után hogy ülnek a flörtjei, közeledése, hogy működik, hogy elhívja valahova. A nő tudja, hogy mi a helyzet.2018. szept. 16. 19:06
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen, mert elvész a fokozatosság elve, a "lassú víz partot mos", amit a nők annyira szeretnek. A szerelem akkor a legjobb, ha kezdetben lassú tűzön ég, majd lépésről lépésre őrült lángolásba csap át. A másik, hogy ez a túl korai vallomás - pont az előzőek miatt - könnyen tűnhet kamunak, mert az a normális, ha az ember fokozatosan szeret bele valakibe, nem ajtóstul rárontva, azonnal, ráadásul kvázi ismeretlenül.
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Úgyis látszódik, érződik a dolog, szükségtelen még mondani is.:)
3/7 he84 válasza:
Nem létezik első látásra szerelem. Az fellángolás, vagy szexuális vágy, vagy akár mindkettő és nem több. És a fokozatos ismerkedés a jobb.
4/7 A kérdező kommentje:
De, létezik szerelem első látásra, vagy első pillanatban, lehet, hogy szerintetek ritka, én máshogy el sem tudom képzelni, hiszen nagyon gyorsan érzem ilyenkor, milyen a másik, nem kell megismernem, mert gyakorlatilag már ismerem, hiszen ismerem magam. A szerelem általában mély belső hasonlóságokon alapszik.
2018. szept. 17. 14:45
5/7 he84 válasza:
Nem ritka, hanem egyáltalán nem létezik. Naiv vagy, ha azt hiszed igen. Ne haragudj, de bután állsz hozzá, mert attól még hogy tetszik, vonzódsz hozzá, az még nem szerelem és a legnagyobb butaság ebben az, hogy attól hogy állítólag szerelmes vagy belé, attól még nem ismered őt,... Ugyan már, honnan és miből ismerhetnéd, ha még nem is ismered az illetőt? Sehonnan se, ezt te se gondolhatod komolyan. Semmilyen érzéstől nem fogod ismerni a másikat, attól még nem látsz bele ilyen szinten! Valóban mély belső szimpátia alapján, hasonlóság alapján van a szerelem, de még nem tudhatod, hogy mennyire vagytok hasonlóak, hisz még nem ismered, vagy csak alig. A jellemét és egyéb dolgait pedig nem fogod semmilyen érzésből megtudni, igenis ez erős fellángolás, rajongás és fizikai vonzalom, nem több! Látszik hogy még nem nagyon voltál szerelmes. Aki valóban volt már szerelmes, az jól tudja milyen és hogy nem ilyen, mint amit te mondtál.
6/7 A kérdező kommentje:
Sokan beszámoltak már arról, hogy létezik a jelenség. Nem kell ismerni a másikat töviről-hegyire. Nem a gondolkodás dönt a szerelemről, ez egy érzés, nemigen lehetünk rá hatással. Nem úgy megy, hogy ilyen és ilyen tulajdonsága van, ez már elég jó lesz, akkor most szerelmes leszek. Amúgy ti, akik 1 év ismerkedés után lesztek "szerelmesek", ti sem ismeritek eléggé a másikat. Sok mindent nem tudtok róla.
2018. szept. 18. 15:46
7/7 he84 válasza:
Akik beszámoltak erről, szintén tévedtek és csak fellángolás volt a részükről is. Nem létezik ilyen, hidd már el, hogy csak fellángolás van a részedről! És de igen, attól van esély a szerelemre, hogy már ismered valamennyire a másikat, mert a jellemébe szeretsz bele, ha jobban bejön neked, ilyen egyszerű. Nem kell nagyon és teljesen ismerni hozzá a másikat, de nem hátrány. Ha már valamennyire ismered, tehát ha a kicsitnél is jobban legalább közepesen, az már elég a szerelemhez. Én korábban beleszerettem egy több mint 10 éve ismert jó barátomba néhány év múlva. Jól ismertem már eléggé, de nem teljesen. Külsőleg nem volt annyira vonzó, mégis az ismert jellemébe beleszerettem anno. Azt meg nem tudhatod, ki mennyire ismeri a másikat 1, vagy 2 év után, ha szerelmes lesz belé. Attól függ mennyit beszélnek, mennyit vannak együtt stb., sok mindentől függ ez. Mindenesetre akik 1-2 év után lesznek szerelmesek, vagy minimum fél év után a másikba, azok már eléggé ismerik az illetőt ahhoz (tehát legalább közepesen), hogy már bele tudjanak szeretni és ne csak rövid fellángolás legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!