Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan exetek, aki megutáltatta veletek az egész ellenkező nemet?
Figyelt kérdés
2018. szept. 8. 07:23
1/12 anonim válasza:
Nem, megutáltatni nem tudja senki. Odáig juttattak a nők, már csak használati tárgynak tekintem őket úgy mint ők engem. Eldobhatók, mint a használt papirzsepi.
2/12 anonim válasza:
Nem egy, hanem mind így együtt. Az utolsó csak az a bizonyos utolsó csepp lett.
Nem utálok rögtön minden férfit, de aki elkezd flörtölni, meg célozgatni a szexre, attól kiráz a hideg.
3/12 anonim válasza:
Nem, ezt senki nem fogja nálam elérni, én ugyanis mindig az egyént nézem, hogy ő milyen, és nem általánosítok. Volt itt már olyan hozzászólás is egy kérdésben, aki, állítása szerint az anyja miatt utálta meg a női nemet. Érthető éppenséggel a dolog, mert a szüleink hatása jelentős lehet az életünkre, ugyanakkor dolgoznia kellene rajta, hogy elkülönítse magában az anyja hülyeségét az egész női nemtől, és képes legyen az egyént nézni, amikor valakiről véleményt alkot.
4/12 anonim válasza:
Aki egy komplett nemet utál, az szimplán saját maga primitív, ahogy itt a lúzer pasik nagy része :D Mindkét nemben vannak idióták, de csak azért, mert te férfiként nem pasizol, és nőként nem csajozol, szóval csak az érem egyik oldalát látod, attól még a másik sem jobb. Talán magadba is kéne nézni? Mindenki csak másokra mutogat.
5/12 anonim válasza:
#4, valószínű azért tűnnek lúzernek az itteni pasik nagy része, mert hozzád hasonló korlátolt, hülye libáknak van ekkora pofájuk ebben a kategóriában...
6/12 anonim válasza:
Nem nevezném utálatnak. Csak egyszerűen nem nyitok.
7/12 anonim válasza:
Az csak engem minõsítene, ha 1 ember miatt megutálnám az egész ellenkezõ nemet.
Lehet akármekkora balfék az exem, nincs abban logika, hogy emiatt másokat utáljak, már bocs....
8/12 anonim válasza:
Nem, ilyen nem történt. Viszont a legutóbbi exem megutáltatta velem az orális szexet (mármint, ha nekem csinálják) és a csókolózást úgy an-block. Mert annyira erőltette mindkét dolgot, hogy végül elveszett minden élvezeti értéke. A férfiakat és a szexet attól még szeretem :)
9/12 anonim válasza:
#5 Most aztán nagyon megmondtad. Majd szólok, ha érdekel.
10/12 anonim válasza:
Nem, ennek semmi értelme sem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!