Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem tönkre tettem az egész életemet amiért még szűz vagyok 26 évesen. Más is érez így?
Figyelt kérdés
Visszagondolok ilyen 16-17 eves koromra es mindig az jut eszembe hogy élnem kellett volna. Semmi gondom nem volt nyáron mivel szünet volt ezért találnom kellett volna magamnak barátnőt vagy barátnőket es élvezni a nyarakat amig csak lehet. Meg társasági életet kellett volna elnem. Ehelyett mindig csak otthon voltam. Semmit se éltem es elszalltak a legjobb éveim. Hogyan lehet ezt feldolgozni?? Sose lesz mar annyi szabadidom mint akkor nyaranta. Szomorú vagyok. Ráadásul most is olyan szar minden.2018. júl. 29. 20:05
1/18 anonim válasza:
A gond az hogy fiú vagy.
Fiúként ha akarod sem biztos hogy összejön.:D
Szóval csak a szerencsétlen próbálkozásoktól kímélted meg magad. Ennek csak örülhetsz.
2/18 anonim válasza:
óóó már megint te vagy az.
Mondom menj el egy házik**úrvához, sokba kerül dehát istenem, ha nincs más...
3/18 anonim válasza:
OMG, tehát neked arról szól az egész életed, hogy dughatsz?
4/18 A kérdező kommentje:
Inkább arról szól hogy dugnek.
2018. júl. 29. 20:12
6/18 anonim válasza:
Én becsülöm és értékelem az olyan személyt aki a szűzességét képes csak annak adni akivel egész életét tervezi leélni.
8/18 anonim válasza:
26 évesen több a szabad időm, és a keretem is, mint 16 évesen. Inkább ezt mondanám fény kornak.
9/18 anonim válasza:
Még pár év és lesz barátnőd. Most ép élnek, jó párszor kihasználják őket, idegileg ki lesznek, akkor már kellesz te is, már ha kibirod őket olyan állapotban.
10/18 A kérdező kommentje:
En nem akarom annak adni akivel az életemet fogom le élni. Mert en arra vagyok hogy sok novel kozosuljek. Nem tehetek rola.
2018. júl. 29. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!