Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem tönkre tettem az egész életemet amiért még szűz vagyok 26 évesen. Más is érez így?
Figyelt kérdés
Visszagondolok ilyen 16-17 eves koromra es mindig az jut eszembe hogy élnem kellett volna. Semmi gondom nem volt nyáron mivel szünet volt ezért találnom kellett volna magamnak barátnőt vagy barátnőket es élvezni a nyarakat amig csak lehet. Meg társasági életet kellett volna elnem. Ehelyett mindig csak otthon voltam. Semmit se éltem es elszalltak a legjobb éveim. Hogyan lehet ezt feldolgozni?? Sose lesz mar annyi szabadidom mint akkor nyaranta. Szomorú vagyok. Ráadásul most is olyan szar minden.2018. júl. 29. 20:05
11/18 A kérdező kommentje:
En nem elkotelezodni akarok hanem en is élni szeretnek.
2018. júl. 29. 20:25
12/18 anonim válasza:
A nők se tehetnek arról, hogy nem akarnak veled kezdeni, mert te sok nővel akarsz lefeküdni, és ők lennének az elsők.
13/18 anonim válasza:
Hagyjuk már. Évek óta komoly kapcsolatot keresek és a tisztességes nőknek inkább a dugópajtik kellenek tapasztalatom szerint...
De rájöttem azért mert 23 vagyok és ilyen korban egy nő sem akar elköteleződni. Mind csak éli az életét.
Aki komoly férfi ilyen korban pont hogy egyedül marad...
14/18 anonim válasza:
Hagyd abba az ön sajnálatot, szépen fel állsz és ismerkedsz. Nem nagy dolog csak beszélgetni kell az emberekkel. Tapasztalatból mondom nem csak járatom a számat. Holnapra szépen erőt nyersz és leszólítasz egy nőt. És kezdésnek csak beszélgess szokjad milyenek utána majd bele jösz. Szüzességgel meg nincs baj ne foglalkozz vele.
15/18 anonim válasza:
Ha az ég arra szánt volna, hogy sok nőn átmenj, nem itt sírnál, hogy még szűz vagy....
16/18 A kérdező kommentje:
Akkor elkezdek prostikhoz járni. Igy vagy úgy de sok not meg fogok dugni. Rájöttem hogy az az igazi élet.
2018. júl. 31. 13:06
18/18 anonim válasza:
Na mi lett veled kérdező? Sikerült a terv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!