Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja, hogy az egész párkeresés túl bonyolult?

Figyelt kérdés

Mire is gondolok?

- megjátszani az alfahímet,

- nem lehet a férfinek gyengesége, mindig erősnek kell lennie

- ha nem magabiztos, akkor muszáj színlelnie

Miért nem lehet önaga egy férfi az ismerkedés során?

2018. okt. 18. 18:05
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
36%
Nem:)
2018. okt. 18. 18:10
 2/58 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. okt. 18. 18:10
 3/58 anonim ***** válasza:
97%

Nem egyszerű az biztos. De amiket felsoroltál. Hát hogyis mondjam..sajnállak hogy így gondolod. Főleg a 2. pont fájt a legjobban.

Az egy nagyon is vonzó tulajdonság egy férfiben, ha meri megmutatni gyengeségét. ;)

2018. okt. 18. 18:14
 4/58 anonim ***** válasza:
58%
Színház az egész világ, Billy Shakespeare is megmondta :D
2018. okt. 18. 18:15
 5/58 anonim ***** válasza:
84%
Meg Sekszpírkapitány is.
2018. okt. 18. 18:16
 6/58 A kérdező kommentje:
Az érzelmek kimutatása a nők rszortja. Mivel nem nő vagyok, így evidenes, hogy mellőznöm kelél az érzelgősködést. Az érzelmek kiszolgáltatottá teszik az embert. Ezt el szeretném kerülni.
2018. okt. 18. 18:18
 7/58 anonim ***** válasza:
84%

A társkeresés valóban nem egyszerű. Elég belegondolni, hogy mennyi mindennek kell úgymond stimmelnie és egybeesnie. Fontos, hogy külsőre és belsőre szimpatikus legyen a másik, ne térjenek el a szexuális vágyak, tudjátok egymás társaságát élvezni, mégis ezek olyan dolgok amik általában maguktól jönnek és van megvannak, vagy nem.

Nézhetjük más szempontból is a dolgot, hogy pontosan milyen feltételekkel vagy elvárásokkal próbál valaki társat keresni és ő maga milyen. Itt tényleg írhatnék akár egy novellát is, mert annyi tényező és megannyi szempont létezik, hogy felsorolni sem tudnám őket.

Amire te gondolsz az részben hülyeség.

"megjátszani az alfa hímet"

Nekem nem kellene olyan nő barátnőnek aki előtt meg kell bármilyen módon játszanom magam és alapvetően sem vagyok a köznyelvben elhíresült alfa hím típusú srác és nem is szeretnék az lenni.

"nem lehet a férfinek gyengesége, mindig erősnek kell lennie"

Ez az egyedüli pont, amiről nem azt gondolom, hogy hülyeség. Sajnos én is belefutottam már hasonlóban, hogy valami oknál fogva gyengének vagy selejtnek tartott egy lány lelkileg és ezért meg is mutatta, hogy "Arra van az ajtó." Bár belül azt gondoltam, hogy szomorú, hogy ilyen dolgok miatt képesek elítélni és gyengének tartani és egy kiábrándulás szerű vonzata is volt, mert nem gondoltam volna, hogy az adott lány ilyen. Csalódtam, ha egy szóval akarom magam kifejezni.

"ha nem magabiztos, akkor muszáj színlelnie"

Erre ugyan azt tudom mondani, hogyha meg kell magad játszani az már régen rossz.

Az utolsó kérdésedben van a kulcs.. Mi értelme van mégis, ha nem önmagad vagy? Gondolj csak bele egy percre.. lehetsz más és meg is játszhatod magad amivel elképzelhető, hogy pozitív hatást érsz el a másiknál és sikered lesz, de ennek van egy olyan vonzata, hogy utána mindig meg kell magad játszani és nem lehetsz soha önmagad. Ez egy ideig még talán működhet is, de tényleg olyan kapcsolatot szeretnél vagy olyan barátnőt aki előtt nem lehetsz önmagad és meg kell magad játszani azért, hogy szeressen és veled legyen?

Lehet, hogy klisés dolog de én annak azt az elvet próbálom követni, hogy önmagamért szeressen valaki ne pedig azért, mert megjátszom magam. Bár tény, hogy amit nyilvánosan mutatok az embereknek teljesen másnak hathat, mint amit én belül érzek, de nem ellentétes a valós személyiségemmel. Pusztán úgy gondolom, hogy nem kell minden embernek tudnia, hogy éppen mi zajlik bennem, mert nem érdemlik meg és nem bízom meg bennük annyira, hogy őszintén kimutassam például az érzéseim, ha vannak. Ezért vagyok általában közönyös és érzéketlen.

Azt hiszem ennyi jutott most eszembe.. de a kérdés alapvetően érdekes lenne, ha nem sarkítanád el és nem lenne mögötte a rejtett tartalom, hogy a nőknek csak a bunkó menő alfa hímek kellenek. Lehet csak én látom bele ezt a mögöttes tartalmat, de nem egyedi eset lenne, hogy ezt szajkózzák ezen az oldalon.

2018. okt. 18. 18:20
 8/58 anonim ***** válasza:
88%
Sz azert nincs nod mert nem vagy onmagad es ez latszik.
2018. okt. 18. 18:21
 9/58 A kérdező kommentje:

8:

Nem játszom meg magam (még ahhoz is lusta vagyok, hogy szerepet játsszak). Sok egyéb ok miatt nem is próbálkozom, mert minek szívassam magam.

2018. okt. 18. 18:28
 10/58 anonim ***** válasza:
19%
Pedig faék egyszerű a párkeresés. Minden az értékről szól. Azért kell tetetned az alfahímet, a magabiztosságot és elrejteni a gyengeségeidet, mert nincsenek valódi értékeid még. A nőknek a puszta külsejük és fiatalságuk adja az értékük 90%-át, a férfiaknak pedig az amit letesznek az asztalra, amit önerőből teremtenek meg az életük során, és ami formálja a személyiségüket és magabiztossá teszi őket. Persze a külső is számít, de sokkal kevésbé mint a nőknél. A jó hír az, hogy egy értékes férfit fel lehet "építeni", férfivá fel kell nőni, míg nőnek születni kell. Ezért van az, hogy a férfiak a 30-as éveikben lesznek általában értékesebbek és kelendőbbek, míg a nők már kamasz koruktól egészen az öregedés első jeleinek megjelenéséig. Hogy ez mikor van, az persze egyénfüggő.
2018. okt. 18. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!