Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja, hogy az egész párkeresés túl bonyolult?

Figyelt kérdés

Mire is gondolok?

- megjátszani az alfahímet,

- nem lehet a férfinek gyengesége, mindig erősnek kell lennie

- ha nem magabiztos, akkor muszáj színlelnie

Miért nem lehet önaga egy férfi az ismerkedés során?

2018. okt. 18. 18:05
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Azok a csókolózások olyan lányokkal történtek,akik vagy két hónap, vagy két nap után inkább visszamentek az exhez. Meg buliban, szórakozó helyen, persze másnap le is pattintottak. Meg pár alkalmat kihagytam ahol szex is lehetett volna, 18 éves voltam, amikor ez egyik lány unokatesóm akivel elég jóban voltam már kiskorom óta, a barátnője folyton azt hajtogatta egy időben, hogy már annyira kiprobálná milyen lenne nem szűznek lenni, akkor volt 15 éves. Volt egy alkalom, amikor eljöttek hozzám, nem volt senki a lakásba, csak mi 3-an, ott is feljött a szex téma, aztán unokatesóm elő is állt az ötlettel, hogy a barátnője és én menjünk át a másik szobába, aztán hajrá. Egy mulya f..sz voltam: "Áá, nem van barátja, meg ismerem a barátját..." A kiscsajon is látszott, hogy nem kellene sokat kérlelni és benne lenne. Bánom már, hogy nem fogtam meg a kezét és nem vittem át a másik szobába, pedig eléggé tetszett az a lány.
2018. okt. 19. 20:55
 52/58 anonim ***** válasza:
Na akkor csak kibujt a szog a zsakbol es nem feltetlen a kulsovel van a baj.
2018. okt. 19. 20:57
 53/58 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert sok nőtől viszont megkaptam, hogy ronda vagyok, volt, hogy közvetlen a képembe vágták, volt, hogy csak visszahallottam. Ha nem lennék ocsmány, akkor csak nem mondták volna, hogy az vagyok, max.annyit, hogy nem néz ki rosszul, de nem az esetem. E között és a ronda között szerintem elég nagy különbség van.
2018. okt. 19. 21:09
 54/58 anonim ***** válasza:
A szepseg relativ. Hidd el egy szepsegkiralyno se szep mindenki szemeben. Lehet valakinek csunya vagy de nem mindenkinek. De mar megint ott tartunk hogy akkor valoszinuleg nem a sajat sulycsoportodba keresgelsz.
2018. okt. 19. 21:17
 55/58 anonim ***** válasza:
Ott keresgéltem, jó, kölyökkoromban nem, vagy tudja már a franc, mert sokszor volt, hogy odáig voltam egy lányért, külsőre nagyon tetszett, haverok, ismerősök szerint meg a "nem rossz" kategóriában volt a lány. Általában eszembe se jutott nagyon szép nőknél próbálkozni, náluk esélyem se lett volna. Ez a "súlycsoport" dolog is érdekes. Pl.akivel lehetett volna valami, amikor 18 éves voltam, de nem lett mert balfék erkölcsös voltam, az a lány elég szép volt, ugyanakkor sok átlagos vagy csúnyácska lány olyan flegmán beszélt velem, vagy nézett rám, mintha ő valami szépségkirálynő lett volna.
2018. okt. 20. 00:01
 56/58 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs hany eves lehetsz most, de valoszinuleg ott rontottad el, hogy amikor volt ra esely elmondasod szerint tul erkolcsos voltal, most meg mikor mar ilyenek nem tartanak vissza tulsagosan is raporogsz a dologra, hogy mit szolhat egy no ahhoz, hogy eddig csak par csok volt. Tudom, hogy ezt mondani konnyebb mint megtenni, de engedd el, hogy biztos valamit szarul csinalnal, ne gorcsolj ra. Amugy se kell neki mar az elejen tudnia mindent rolad raer majd ha megbizol benne, egy normalis no az ilyesfajta fullentest megerti. Az meg, hogy tapasztalatlan vagy nem kifogas, mindenki elkezdi valahol.
2018. okt. 20. 00:15
 57/58 anonim ***** válasza:
87%

@ugyanakkor sok átlagos vagy csúnyácska lány olyan flegmán beszélt velem, vagy nézett rám, mintha ő valami szépségkirálynő lett volna.

Es meg ehhez hozzatennem, hogy pont ezert nem szabad kulsorol itelkezni. Persze fontos a kulso az ismerkedesnel ezt nem tagadom, de ez noknel es ferfiaknal egyarant elofordul, hogy ha szep akkor biztos bunko, ha csunya akkor mindig kedves.

2018. okt. 20. 00:19
 58/58 anonim ***** válasza:
44%

bonyolult is és tisztességtelen is

az átlagférfiak jó 20 kilométer hátránnyal indulnak benne az átlaglányokhoz képest, ennek ellenére mindig rajtuk csattan az ostor, mindig őket ocsmányolják, ha nem találnak barátnőt...

az egész egy nevetséges bolhacirkusz lett, nem érdemes semmi energiát, időt rápocsékolni, mert semmi hasznot nem hoz, csak kárt csinál...de azt jó sokat ám

"Nem, a párkeresés önmagában nem nehéz."

ja, hát akinek szerencséje van a párkeresésben, annak tényleg nem nehéz

a kocka is annak szép aki hatost dobott

"Az ilyen kretének mint a #10 és a #11 minek használják ezt az oldalt? Senki nem kíváncsi az ostobaságukra. %-ból is látszik, hogy fogyatékos mind a kettő."

mi van kisapám, fáj az igazság? há' szar má' neked

ha magadra ismertél, kisapám, az téged minősít egyedül

a te ostoba ténytagadásod, vergődésed se érdekel senkit, úgyhogy el is húzhatod innen a beled

kaptad is helyből a mínuszt, ostoba hüllő

"Tesó, akkor felejtsd el a párkapcsolatot mert az is kiszolgáltatottá teszi az embert."

ahogy mondod, ezért érdemes elkerülni a párkapcsolatokat, minél messzebbre

ugyanis nemcsak kiszolgáltatottá tesz, hanem hosszútávon idegbeteggé is

"Fenntartani a látszatot, hazudni magadnak és másnak, pozőrnek és hamisnak lenni az mindig rengeteg energiaveszteséggel jár."

meglehet, de csak ettől várni eredményt

ugyanis manapság se az őszinteséget, se az intelligenciát, se az empátiát nem díjazza senki

manapság a pénz és a státusz számít értéknek, na meg hogy mekkora szemétséget tudsz elkövetni valaki másnak a rovására

üdv a való világban, Neó...

"És akkor mi a magyarázat az átlagos vagy bőven átlagon aluli külsővel rendelkező férfiakra?"

ők azok, akik a társkeresőn vannak, és szökővente jó ha 1 levelet kapnak, köszi, hogy kérdezed...

"Ilyen hozzaallassal elhiszem, hogy nem megy"

nem hozzáállás kérdése a siker...

érdekesmód a jóképű férfiaknál maguk a nők kezdeményeznek...

"Hany nem tul jo megjelenesu ember van parkapcsolatban? Rengeteg. Akarmennyire is probaltok ez ala bujni attol meg nem lesz igaz."

aha, én meg hallottam valakiről aki látott valakit aki olvasott valakiről aki ismert valakit aki meggazdagodott az MLM-ből...

ilyen csalimeséket én is ki tudok találni!

maradjunk annyiba, hogy neked sincs igazad, a legkevésbé se

"Akkor mi ertelme egy ilyen kerdest kiirni? Ossze hozni a nogyuloloket?"

felétek mindenki "nőgyűlölő", aki kritikával merészel illetni titeket?

kisapám, messze vannak a nők attól, hogy szentté avassák őket

legalább annyi párkapcsolati problémának ők az okozóik, mint amennyivel a férfiakat vádolják

erről pedig ennyit, a mínuszt helyből kaptad is

"rengetek ilyen kerdes van, es pont az ilyen “alfa” szot hasznalo nogyuloloket hozza ossze."

a magadfajta férfihibáztató söpredék is rendszeresen megjelenik, úgyhogy az ujjal mutogatással le is állhatsz, kisapám

újból kaptad a mínuszt, pojáca

"Es azert arrol, hogy eselyed sincs megis ki tehet? Mert megsugom, hogy nem a vilag, de meg csak nem is a nok."

rossz hírem van, kisapám: ha egy párkapcsolat azért nem jött létre, mert a nő nem akarta, akkor az a nő hibája lesz

nyugodtan mosdathatod őket, igazad nem lesz, csak esetleg te is olyan koszos leszel, mint ők...

"Egy JO pszichologus igen is sokat er, egyaltalan nem szegyen segitseget kerni."

és majd attól, hogy pszichológushoz jár, és elpisált egy rakás pénzt, biztos sikeres lesz a nőknél...

csak én érzem úgy, hogy itt hatalmas hátrabukfencet vetett a logika?

"Na akkor csak kibujt a szog a zsakbol es nem feltetlen a kulsovel van a baj."

már megint te???

a személyiség semmit nem jelent egy párkapcsolatban, jellemzően ha az ember kellően jóképű, vagy gazdag, simán el van neki nézve, ha kötekedő, agresszív, vagy éppen hűtlen

2021. jan. 25. 16:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!