Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja, hogy az egész párkeresés túl bonyolult?

Figyelt kérdés

Mire is gondolok?

- megjátszani az alfahímet,

- nem lehet a férfinek gyengesége, mindig erősnek kell lennie

- ha nem magabiztos, akkor muszáj színlelnie

Miért nem lehet önaga egy férfi az ismerkedés során?

2018. okt. 18. 18:05
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
De attol meg hogy baj van a kulsoddel nem kell elbujni a pincebe vagy igen? Hany nem tul jo megjelenesu ember van parkapcsolatban? Rengeteg. Akarmennyire is probaltok ez ala bujni attol meg nem lesz igaz.
2018. okt. 19. 14:35
 32/58 A kérdező kommentje:
Valóban nem kell. Én is élem az életem, pedig esélytelen vagyok egy kapcsolatra.
2018. okt. 19. 14:53
 33/58 anonim ***** válasza:
Akkor mi ertelme egy ilyen kerdest kiirni? Ossze hozni a nogyuloloket?
2018. okt. 19. 15:00
 34/58 A kérdező kommentje:
Nem állt szándékomban összehozni a "nőgyülőket", csak bizonytalan voltam a dologgal kapcsolatban.
2018. okt. 19. 15:11
 35/58 anonim ***** válasza:
Ugyanmar nem kell alszentkedni, rengetek ilyen kerdes van, es pont az ilyen “alfa” szot hasznalo nogyuloloket hozza ossze.
2018. okt. 19. 15:14
 36/58 anonim ***** válasza:
#33, már abba is nőgyűlöletet látsz, ha valaki magát a párkapcsolat létét kérdőjelezi meg? Feltettek ilyen kérdést nők is szép számmal, hogy semmi értelme az egésznek,mert csak bukni lehet vele, ők ettől férfigyűlölők? Fakk lodzsik.
2018. okt. 19. 15:14
 37/58 anonim ***** válasza:

#34: Es gondolom alatta a kommentekben egy pici ferfigyulolet se volt mi?!

Nem tudom ebbol mit szandekozol kihozni de ugyan ugy elitelem a no es ferfigyuloletet is. Es az ilyen kerdesek semmi masra nem jok mint provokalni hogy alatta jol megmondhassuk a masik nemnek.

2018. okt. 19. 15:22
 38/58 A kérdező kommentje:
Szerintem a kommentek nem nőgyülölők, csak a tapasztalatokat mondják el.
2018. okt. 19. 15:30
 39/58 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nőgyülölő, csupán a tapasztalatomat írtam le. Nem élek pincében, kiszoktam mozdulni, erre-arra, csak ugye a társkeresést hanyagolom, mert esélyem sincs.
2018. okt. 19. 16:06
 40/58 anonim ***** válasza:
Es azert arrol, hogy eselyed sincs megis ki tehet? Mert megsugom, hogy nem a vilag, de meg csak nem is a nok.
2018. okt. 19. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!