Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is úgy látja, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is úgy látja, hogy az egész párkeresés túl bonyolult?

Figyelt kérdés

Mire is gondolok?

- megjátszani az alfahímet,

- nem lehet a férfinek gyengesége, mindig erősnek kell lennie

- ha nem magabiztos, akkor muszáj színlelnie

Miért nem lehet önaga egy férfi az ismerkedés során?

2018. okt. 18. 18:05
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
#20: És akkor mi a magyarázat az átlagos vagy bőven átlagon aluli külsővel rendelkező férfiakra?
2018. okt. 18. 19:49
 22/58 anonim ***** válasza:
Az átlagos, átlagon aluli férfiak nem fognak válogatni a nők közül. Jó külsejű barátnők sem lesznek minden második héten. Ők másak. Örülni fognak ha találnak egy rendes lányt, aki szereti őket hiába az nem egy olyan nő akire minden második pasi csorgatja a nyálát.
2018. okt. 18. 20:13
 23/58 anonim ***** válasza:
51%
Csak azért bonyolult, mert egy kirakatvilágban élünk. Ha mindenki csak egy kicsit lejjebb adna az egójából meg az irreális álmaiból e téren, sokkal közelebb lennénk egymáshoz. Csak ma nem ez a módi, mert versenykorszak van, mindenki le akarja igázni a másikat így vagy úgy. Érzelmileg vagy anyagilag, vagy együtt a kettő. Tudod, sokan azon reklámszöveg szerint élnek, miszerint: "Neked a legjobb jár, neked ez jár, neked az is jár..."
2018. okt. 18. 20:37
 24/58 anonim ***** válasza:
Az átlagos férfiaknak nagy szerencsével talán lehet egy átlagos, aranyos barátnőjük, akivel szeretik egymást, egy átlagon aluli férfinak esetleg egy átlagon aluli barátnője lehet, a "kapcsolat" legtöbbször csak arról szól, hogy ne legyenek egyedül. Megalkuvás. Ennyi a magyarázat. Mondom, hogy semmi bonyolult nincs ebben. Sok éves tapasztalat, az sok éves tapasztalat, nyitott szemmel, tiszta fejjel, reális, ésszerű gondolkodással kell élni az életet és akkor nem lesz úrrá az elménken ilyesmi tündérmese, hogy egy jó belső tulajdonság elég a párkapcsolathoz, vagy hogy xy-nak először nem tetszett a párja, de a jó humorával, határozottságával levette a lábáról, stb.
2018. okt. 18. 20:52
 25/58 anonim ***** válasza:
Én is így látom:/
2018. okt. 18. 21:09
 26/58 anonim ***** válasza:
100%
Az, de mellette még baromi fárasztó, idő és energiapocsékolás is.Én pár éve teljesen felhagytam vele.A hátralévő éveimet ettől értékesebb dolgokkal is eltudom tölteni.
2018. okt. 18. 21:29
 27/58 anonim ***** válasza:

Én így látom, igen. Nemcsakhogy bonyolult, de fölösleges is - ugyanis nagyon ritkán hozza vissza a ráfordított energiát és időt. Döntő többségben nem térül meg, és minden egyes csalódással egyre nagyobb a veszteség.

Olyasmi, mint amikor valaki a cseresznyés tőzsdébe dobálja a pénzt, hogy visszaszerezze amit korábban elvesztett. Mire tényleg megnyerné a jackpotot, rájön, hogy többet veszített, mint amennyit visszanyert.

2018. okt. 18. 21:33
 28/58 anonim ***** válasza:
Felhagytam vele én is már vagy 6 éve, azelőtt próbálkoztam, személyesen is, társkeresőn is, chaten. Még élt az msn rengeteg ismerősöm volt,akikkel társkeresőn vagy chaten ismerkedtem meg. Volt pár találkozásom is, de mindhiába, csak időpocsékolás volt. Most, hogy nem foglalkozok ilyesmivel, nincs idegeskedés, agyalás, hogy vajon bejöttem e a nőnek, lesz e folytatás, ez tényleg komolyan gondolja, vagy ez is visszamegy 2 hónap vagy 2 nap múlva az exéhez és még sok ilyen "nyalánkság". Nem hiányzik ez egyáltalán. Találtam jobb elfoglaltságot, mostanában pl. elkezdett érdekelni a fotózás, de csak hobbi színten, saját magamnak.
2018. okt. 18. 22:38
 29/58 anonim ***** válasza:
24%
Ilyen hozzaallassal elhiszem, hogy nem megy 😁
2018. okt. 19. 09:32
 30/58 anonim ***** válasza:
Semmi baj nem volt a hozzáállásommal, a külsőmmel annál inkább sajnos.
2018. okt. 19. 14:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!