Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan aki egész élete alatt nem tud "összeszedni" egy barátot/barátnőt?
Olyanokra gondolok, akik szeretnének is.
Én már egyre jobban azt érzem, hogy nekem már sosem lesz barátnőm. És hogy már mennyire el vagyok késve, és mennyi jóból maradtam már ki. Nagyon rossz érzés, mert már el múltam húsz éves.
Annyira jó lehet azoknak akiknek már fiatal koruk óta van párjuk, és nem aggódnak amiatt hogy lesz e valamikor szerelmük...
#8 "meghódítja, lehengerli, elvarázsolja. "
Fú te valamit nagyon benéztél. Ez nem a ki mit tud, ez nem valami cirkusz.
A nőknek ugyanannyit bele kell tenniük egy ilyen ismerkedésbe, csak a többségük szarik bele. Mert nem tisztelik a másikat. Csak elvárják, hogy szórakoztassák őket, de akkor az nem párkapcsolat lesz.
Ezt nem fogja fel nagyon sok mindenki.
Te atya ég mennyi debil ember mászkál!!!!! Nagyon soknak fogalma nincs hogy miről szól ez az egész. Köztük neked sem!
Akik leszavaztak, azokszerint a nő felsőbbrendű. És a férfiak takarodjanak a p1csába.
Ezúttal is köszönjük meg nekik, hogy rombolják a társadalmat eme tévképzettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!