Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti bele szoktatok gondolni, hogy csak azért olyan könnyű nektek a társkeresés, mert nőként magasabb az értéketek a szexuális piacon, amikor kioktatjátok a szerintetek lúzer férfiakat?
"Csak máshogy működik az agyuk, az ő saját világukban és gondolkodási keretükben amiket ők csinálnak az számukra az opció."
Ez egy autista definíciója számomra, már ne is haragudj.
A Balázska nem is akar változtatni. És itt van a kutya elásva.
Ugyanis az ő élete egy paradoxonra van felfűzve, vágyik arra, hogy másik szeresség és megbecsüljék ugyanakkor képtelen elhinni magáról, hogy bárki szeretheti.
Már ekkor sejtettem, hogy az önmagába vetett ilyen fokú hitetlenség mögött komoly trauma állhat, ami miatt azt érezte, hogy őt tulajdonképpen nem lehet szeretni. És igazam lett, Balázs az egyik kommentben le is írta, hogy amikor az anyja vele terhes volt, akkor megverték és gyerekkorában is állandóan bántották. Na most egy ilyen ember, aki abban nő fel és már az élete korai szakaszában, vagyis a tudata kialakulásának kezdetén azt tapasztalja, hogy őt lehetetlen szeretni és ő csakis utálat vagy szánalom tárgya lehet, sosem fogja elhinni magáról, hogy bárki szeretni tudja majd őt. Így pedig elég nehéz kialakítani egy párkapcsolatot, ha az egyik fél eleve nem hisz abban, hogy őt bárki is szereti. Max akkor lenne esélye ha egy nő szánalomból jönne össze vele.
Más férfiaknál más magyarázat van erre. A lényeg, hogy senki sem ok nélkül viselkedik úgy ahogyan. És ezeket az okokat fontos lenne megérteni. Mert nem minden tanács működik mindenkinél.
Olyan ez mintha én holnap nyernék a lottón és kiadnák egy könyvet, ahol az elmúlt tíz évemet írnám le, kezdve attól, hogy mit ettem, hol jártam, miket csináltam stb. És mindenki ugyanazokat enné, ugyanazokra a helyekre járna stb azért, hogy hátha majd ők is nyernek a lottón.
Ami meg a csóróságot illeti, nyilván bárki elérhet bármit. De nagyon nem mindegy, hogy én egy szegény lepukkadt csángó putriból jövök-e vagy pedig egy rózsadombi villából.
Például nekem a szüleimnek nem volt pénzük, hogy jó középiskolába írathassanak, innen kezdve már be sem kerülhettem jó egyetemre, fizetős szakra meg nem volt pénzem. Nem azért nem lett belőlem ügyvéd vagy bankár mert nem akartam az lenni, hanem mert nem volt rá lehetőségem. És ne mond már nekem, hogy pl Orbán Viktor lánya ugyannyi eséllyel indul az életbe mint pl én. Még ha fel is kapaszkodnám magam legalább olyan szintre mint Orbán lánya (nyilván ez a célom) akkor is egy csomó ember meg ha akarna sem tudná ezt megcsinálni, mert egyszerűen nem rendelkezik olyan képességekkel.
42-es ez megint kifogàs,èn egy szabòcsi gimiből mentem ELTE proginfre,nem fizetősre,kifogàs.
Ha nagyon akarnàl bankàr lenni vagy bàrmi akkor minden követ megmozgatsz.
Èn sz_r voltam matekból annò,ma proginf diplomàm van ès senior java fejlesztő vagyok,igaz a belem kitapostam az egyetemen,kàvè energiaitallal kìsèrve ez ment mert dolgoztam is meg akkor is edzettem màr.
Lesz_rtam csak a sikert akartam a jòlètet ès ùgyvoltam vele max meghalok de akkor is sikeres leszek ha tùlèlem.
Olvasd el amùgy őt,na ő nem kifogàsokat gyàrtott
1. Ki az a balázska?
2. Örülök, hogy a proginfes csávónak összejött, de nem mindenkit érdekel olyan, ami történetesen keresett és megfizetett dolog. Engem pl. a programozás sose érdekelt.
Az átlag magyar átlag fizetésből nevel gyereket. Csak gazdag gyerekek járnak bölcsibe, oviba, suliba? Nem. Valahogy mégis csak lett párjuk az átlag Jóskáknak is.
EZ a szexpiaci érték baromság. Valaki közzé tett egy amerikai társkereső ellenőrizhetetlen adatait, és ténykén kezelik. Olyanok vagytok, mint az UFO hívők.
"Akkor keress más olyan, jól fizetett tevékenységet, amely érdekel, kérdező. Vagy az is túlságosan megterhelő számodra?"
Nem, egyszerűen jelenleg nem vagyok rákényszerülve. Még tanulok, de a jelenlegi végzettségemmel is tudok jól fizető állásba menni, amint szükség lesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!