Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti bele szoktatok gondoln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti bele szoktatok gondolni, hogy csak azért olyan könnyű nektek a társkeresés, mert nőként magasabb az értéketek a szexuális piacon, amikor kioktatjátok a szerintetek lúzer férfiakat?

Figyelt kérdés
Belegondoltatok már egyszer is, hogy milyen lenne, ha nem kellenétek senkinek, és állandóan csak fintorgást kapnátok a másik nemtől?
2019. ápr. 11. 01:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
82%

"viszont nagyon jókat lehet vele beszélgetni, értelmes"

Aki annyira nem lát ki a saját fejéből, mint te, arra a fentiek egyike sem igaz, kérdező.

2019. ápr. 11. 16:23
 32/70 A kérdező kommentje:
Volt saját verdám. Nekem olyan csaj nem kell, aki csak arra bukik. Sose villogtam a hátteremmel, sőt, inkább titkolom.
2019. ápr. 11. 16:29
 33/70 anonim ***** válasza:
0%

"de ettől még simán maradhatok egyedül örök életemre"

És akkor mi van? Kapcsolatfüggő vagy?

2019. ápr. 11. 16:31
 34/70 anonim ***** válasza:
0%
És kérdező, egyébként is: baráti kapcsolataid sincsenek?
2019. ápr. 11. 16:32
 35/70 anonim ***** válasza:
4%

Nem èrted az a baj,làtszania kell,hogy tùlèlő vagy ès erőforràsokkal rendelkezel.

Ha nem vàltoztatsz akkor marad a kezed sajnos.

2019. ápr. 11. 16:33
 36/70 anonim ***** válasza:
28%

"felnőttesen gondolkodó"

Azt te csak hiszed magadról, kérdező.

2019. ápr. 11. 16:57
 37/70 A kérdező kommentje:

""de ettől még simán maradhatok egyedül örök életemre"

És akkor mi van? Kapcsolatfüggő vagy?"

Nem, de kell az önértékelésemnek és a személyiségfejlődésemhez az, hogy legyen egy kielégítő kapcsolatom. Intimitásfüggő vagyok, nem kapcsolatfüggő. Utálom, hogy nem tudom megmutatni magam senkinek, nincs mellettem valaki, aki tanúja az életemnek és tudok vele őszintén beszélgetni és annak lát, ami vagyok, az erősségeimmel és a gyengeségeimmel együtt.

2019. ápr. 11. 17:09
 38/70 anonim ***** válasza:
0%

Hát, kérdező, amíg ennyire könnyen traumatizálható vagy, mint jelenleg, addig ne nagyon számíts rá, hogy összejön a dolog, mármint egy intim kapcsolat. Ehhez változnod, hadd ne mondjam, fejlődnöd kellene, nem is kicsit, pl. belülről jócskán megerősödnöd, olyanná, aki nagyon jól bírja a gyűrődést, ez alatt most elsősorban lelki megpróbáltatásokat értek.

Ami az általad korábban leírt külső tulajdonságaidat, illetve az ezzel kapcsolatos problémáidat illeti, én lehet, hogy a helyedben megfontolnék egy férfi nemi hormonkúrát.

2019. ápr. 11. 17:34
 39/70 anonim ***** válasza:
41%

Lúzer pasik, fúj fúj!!! Undorítóak vagytok, ti tehettek mindenről! Azért nincs pénzetek saját verdára meg lakásra mert lusták vagytok és csak otthon élősködtök! Fúj Fúj! Inkább ugorjatok le a hídról!

Csak, hogy érzékeltessem hova vezet ez a mentalitás ajánlom megnézésre ezt a filmet:

https://www.youtube.com/watch?v=IyLvyoDI0aE

Komolyan ennyi empátia sincs bennetek? Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy a lúzer pasik nem azért lúzerek, mert annyira azok akarnak lenni?

Csak máshogy működik az agyuk, az ő saját világukban és gondolkodási keretükben amiket ők csinálnak az számukra az opció. És fikázás helyett inkább rá kellene jönni, hogy hol siklott ki a gondolkodási világuk, hogy célzott eljárással helyre lehessen állítani a viselkedési mintázataikat.

2019. ápr. 11. 21:29
 40/70 anonim ***** válasza:
88%

Kèrdező az a baj a lùzer palik làsd balàzska is elmondtam rèszletesen mit csinàljon tudor rengeteg coachhal meg sikeres emberrel dumàlok nap mint nap,a lènyeg,hogy nem is akarnak vàltoztatni kifogàsokat keresnek,pl neked is leìrtam mit csinàlj van tapasztalatom rutin meg az èvek,nem vagyok punci nèlkül na.

De az a baj koptatom a pofàm de mègse csinàljàk amit tanàcsolunk tanàcsolok.

Nekem ha egy sikeres ember azt mondja àlljak fejre ès kukorèkoljak napi 3 òràt akkor azt fogom csinàlni,ennyi.

A lùzer palikkal pont ez a baj,hogy nem tesznek lèpèseket csak nyàvognak.

Es igen a csòròsàg is csak az ő hibàjuk,nem èn mentem bölcsèsz büfèszakra nem èn vègeztem egy ràböktem szakot sem,hanem ők.

2019. ápr. 11. 21:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!