Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti bele szoktatok gondolni, hogy csak azért olyan könnyű nektek a társkeresés, mert nőként magasabb az értéketek a szexuális piacon, amikor kioktatjátok a szerintetek lúzer férfiakat?
Azt a résztét az életnek senki nem éli meg rosszul, mikor szalad a szekér, hiába nem az ő érdeme.
És nem csak a nők ilyenek, hanem a férfiak is. Akiért kapkod a másik nem, aki apu pénzéből játsza a nagymenőt, akit anyu betol a jól csengő munkahelyre, etc.
Mind úgy hiszi, hogy ő az élet császára, és ő igenis letett valamit az asztalra, amire a looser átlag képtelen volt.
Az ilyen embereket akkor éri a meglepetés, mikor véget ér a jó világ, amiért ők addig semmit nem tettek, mert csak készen megkapták.
Nézd meg, hogy sivalkodik a rengeteg nő, mikor 30-35 felett, esetleg gyerekkel, a szülés után rajta maradt kilókkal hirtelen a kutyának sem kell. Akkor ugyanazok a korábbi looserek felszínes barmok lesznek azonnal, mert nem látják meg benne az értéket.
Vagy mikor a munkahelyem minden a kis 23 éves kezdő csaj körül forog, a senior kollégák végzik helyette a munkát, mert mindenki az ő társaságára, figyelmére vágyik. Aztán pár év múlva jön az újdonság varázsa egy másik 23 éves képében, aki fiatalabb, bevállalósabb, és hirtelen a partvonalra kerül, miközben olyanokat mondanak neki azok, akik addig helyette dolgoztak, hogy “ennyi idő után ezt már egyesül is meg kellene csinálnod”
De pasiban ugyanez pepitában. Tudod, hány élet császárát láttam osszetörni, mikor a válságban pl megroggyant az apja cége, és hirtelen oda volt a kocsi, a végtelen pénz?
Vagy mikor 30-35-40 évesen elkezd látszani rajta a sok buli, pia, az éjszaka, és az a csinos kiscsaj aki tegnap még kapart, hogy vele legyen hirtelen kiröhögi, hogy mit akar a tata egy ilyen nőtől, menjen a nyugdíjas otthonba.
Egyébként ma Belegondoltál abba hogy a nő aki szexuálisan keresett a piacon azt ugyanúgy nem akarják feltétlenül párkapcsolatra. Tehát ami neked érték az lehet hogy egy két csaj megkapja azonnal, de ők lehet nem erre vágynak. Én pl. fordított esetben azt várnám hogy baromi intelligens művelt legyél mert én erre vágyom nem pedig a szexuális teljesítménye Dre akkor én most baromi szerencsés vagyok mert ezt megtudod adni nekem? Csak mert kerek a popsi? Ez annnyira nagyon nevetseges ez az övön aluli gondolkodás.
Igen tudjuk hogy baromi SZERENCSÉSEK vagyunk mert működik a nemzés a földön. De akkor a levegőért és a napfényért is legalább ennyire szerencsésnek kéne éreznem magam... amugy meg ja. Ennyi is eleg a boldogsaghoz.
Huszon éves koromban kb. minden pasi meg akar dugni. Aki ehhez hozzászokik anak ez nem szerencse hogy meg akarják kefélni. Ez neked lenne az mert TE vágysz erre.
EgyÉbként 14-es hozzászóló: Az az ember aki 30-35 felett még mindig ott tart hogy a külsőségeiben keresi a boldogságot tehát az a nő aki szülés után még mindig arra vágyik hogy meg akarják kefélni az legalább annyira ostoba mint az a 15 éves gyerek aki azt hiszi hogy egy nő attól szerencsés mert nő - Mivel a gyerek fejében csak a szexualitás él - és azt hiszi mindenki ugyanerre vágyik!
30-35 évesen már nagyon nem itt kéne tartani. Tehát aki ettől szenved, az meg is érdemli. Látjuk is az eredményét (válások), Nem az van hogy nem kell senkinek mert amint elválik hirtelen talál magának mindenki párt, hanem csak még mindig arra gyerek és izgalomra vágyik amiből ezek szerint nem volt elég. Nincs meg az igény a továbbhaladásra hanem állandóan évet ismétel vagy csak a szexualitást élik ki. De ez az életnek csak 1 %-on sok minden kiaszott jó dologból. Baromi lelkiszegény lehet az az élet ahol a szex minden. És mivel a szex annyira jó, csak röhögök hogy valakinek csak és kizàrólag az a jó és nem látja hogy más is lehet ennyire jó ;))
Ennyi rinyàlàs helyett nem èrtem mièrt nem tesztek magatokèrt?
Tanulj ki piackèpes szakmàt,teperj benne,menj edzeni,tàplàlkozz megfelelően,Brian Tracyt olvass meg önfejlesztő irodalmat.
14-s tipikus esete a helloaneve palinak.
Tudod engem sem raktak be menő munkahelyekre,sajàt magam èrtem el,mert kitanultam a belem ès megnèztem mi az a szakma amiből jòlètben èlhetek ès nem csak ràböktem valamilyen szakra,hogy majd jò lesz.
Mert àtlag pali ezt csinàlja aztàn fingja sincsen se az èletről se azt nem tudja,hogy mit fog ezzel a szakmàval kezdeni.
Nem àrtana valamit kezdjetek magatokkal de az a baj ti elvagytok a kis gettòfèszekben,alibi munkàkkal,nem jàrtok edzeni.
Őszintèn mire fel akartok nőt,mièrt akarjon tőletek bàrmit is?
Az egyik valaszolonazt mondta 6 not fuz egyszerre. Atfutottal rajta?
Teljesen igaza van a kérdezőnek. Egyes férfiaknak még szex sem jut, méghogy egyenlőek a feltételek. Aztán, a sok barom hajtja a lemezt itt állandóan, hogy meg kell változni, holott a siker egyáltalán nem biztos, hogy rajtunk múlik, és mi tehetünk róla. Ez sok esetben pusztán szerencse kérdése, meg olyan adottságoké, amiken nem lehet változtatni. Dehát ezt a sok marhának hiába magyarázza az ember.
Aswad, szerintem a példádban nem az elégedetlen nő szenved jobban, hanem a ketrecbe zárt férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!