Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti bele szoktatok gondolni, hogy csak azért olyan könnyű nektek a társkeresés, mert nőként magasabb az értéketek a szexuális piacon, amikor kioktatjátok a szerintetek lúzer férfiakat?
22-s ha erre van kereslet,piac diktàl.
Vàlj olyannà akikhez vonzòdnak a nők.
Egzisztencia èpìtès,edzès,ruhatàr,dièta.
Nem.
Sok évig csak fintorgást kaptam, akkor néha belegondoltam, hogy mi alapján gondolnak bizonyos pasik ilyen ökörségeket. Azóta nem is foglalkozok ezzel, max olyan szinten, mint a laposföldesekkel, néha röhögök az ilyen konteókon, aztán kész.
N
Egyenként válaszolok:
Rockarc:
"A luzerek nem teremnek csak ugy, specko recept szerint gyartjak oket. Eloszor kitalaljak, hogy ok introvertaltak, mikozben maganak a szo jelentesevel sincssenek tisztaban. Utana..."
Ez a TE elméleted. Én kapásból meg tudnám cáfolni a saját példámmal: sose gondoltam, hogy introvertált vagyok. Ellenben mindig nagyon gyerekes volt a fizikai alkatom és az arcom, plusz elég sok családi terhet kellett korántól cipelnem, plusz a lányok rendszeresen megaláztak. Ebből lett egy felnőttesen gondolkodó, a kortársaival kommunikálni nem igazán tudó, megfelelési kényszeres, nőknek nem kellő srác. Nem "gyártottak", hacsak azt nem vesszük annak, hogy tündérmesékkel etettek az engem nevelő nők arról, hogy mi kell majd a csajoknak. K**vára nem az kell nekik, amit mondanak.
"Tovabb kene haladni az evolucioban, fejlodni, fejlodni, fejlodni. Elobb utobb elersz majd egy olyan szintet, aminek mar latszani fog az eredmenye."
Nyilván arra gondolsz, hogy pszichopátiásan kell hülyíteni a csajokat, és a látszatkeltés mesterévé kell válni. Úgy látom, valójában ez működik, nem más. És nem először fordul meg a fejemben, hogy 43 évesen olyanról osztod az észt, ami nem a te generációdat érinti, és korlátozott a rálátásod. B**meg, majd 43 évesen, amikor már komoly egzisztenciám és életutam lesz, én is kelendő leszek a fiatal pipik között. MA próbálj meg 26 évesen csajozni, meglátjuk, mennyire menne.
#9:
"Nő vagyok, és egyáltalán nem érdekel a szexuális piac, akár létezik, akár nem. Nálam az emberi mivoltom és az emberi méltóságom a legfontosabbak."
Ez az a tündérmese, amiben lehet hinni, ha veled az egész csak megtörténik, és nem vagy kénytelen kívülről ránézni és megérteni az egész működését. Nekem is fontos az emberi méltóságom, ahogy eddig is az volt, de ettől még simán maradhatok egyedül örök életemre. Mivel nem kell teperned, nem látod, hogy a nőként mennyivel nagyobb értéked van a nagyon is létező piacon, mint férfiként lenne.
Kèrdező ez van,tegyèl èrte,hogy keljèl a nőknek.
1. Önfejlesztő irodalom olvasàsa:
- Nincs Többè jòfiù
- John Cooper - Social Heartistry
- Vàltoztass meg bàrkit
- Nőkkel csak a baj van?
- Csernus A nő
- Csernus A fèrfi
2. Tanulj olyan szakmàt amivel lesz egzisztenciàd,pl programozò,burkolò,villamosmérnök,asztalos
3. Karrierista fèrfias mindset elsajàtìtàsa
4. Heti 4,5 edzès plusz kajaterv
5. Szockör èpìtès
6. Csajok megismerèse
7. Vonzò èletstìlus kialakìtàsa
Na ezek kellenek,èn is 26 èves koromig recskàztam szinte mert edzettem,nyelvet tanultam,egyetemre jàrtam,otthon fejlesztettem magam programozàsban,dolgoztam.
27 èves koromtòl èlek kèrdező,nem is csajoztam mert nem tudtam volna finanszìrozni a kapcsolatot se az utazgatàst,egy unalmas pali voltam de kèszültem a kèsőbbi èletemre.
Ennyi az egèsz,megfelelő hàttèr nèlkül semmi èrtelme csajozni mert max valami lepattanòt kaphatsz.
Akkor 1. Adag könyvet olvasd el elsőkörben.
Ha van hàttered akkor legyen egy vonzò èletstìlusod meg akkor lehetne egy verdàd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!