Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenne az élet ismerkedési szempontból, hogyha a nők is rá lennének utalva a férfiak megszólítására, a hirtelen adódó ismerkedési helyzetekre?
#12:
>Hogyha neked könnyű az ismerkedés, meg összejönni valakivel, akkor nincs miért ide írnod.
Ezt jól végiggondoltad? Csak azoknak a válaszára vagy kíváncsi, akik pont olyanok, mint te? Akkor miért írsz ki kérdés? Úgyis csak megerősítenek bármiben, amit gondolsz, nem fog segíteni. Úgyhogy pont fordítva: ha nem érdekel annak az embernek a tanácsa, aki simán elboldogul olyan helyzetekben, amelyek neked problémát okoznak, akkor nincs miért ide írnod.
>De tudom én azt nagyon jól, hogy az igazi nagy nehézségek mikor jönnének.
Ha tudod, akkor inkább foglalkozz azokkal. Ahhoz, hogy kezelni tudd a párkapcsolati problémákat, önismeretre, felelősségre, kommunikációs készségre, integritásra, humorra és empátiára van szükség. Ha ezek megvannak, az ismerkedés akadályai triviálissá válnak. Ha ezek nincsenek meg, akkor teljesen felesleges imserkedni, mert nincs semmi az ismerkedésen túl.
#15 Ti nők mindig tudtok valami meglepőt írni, de olyan dolgokat, ami már hihetetlen. Mi az, hogy nem tekintenéd férfinak a férfiakat, ha rá lennél szorulva a megszólításukra? Az, hogy te milyen helyzetben vagy, vagy pedig lennél, ahhoz mi köze van a férfiaknak? Ezt nem értem. Meg az is furcsa, hogy a sok megszólítóból egy sem volt normális.
#18 Amiket írtál, azok pont nem spontán helyzetek. Az a spontán, amiről a kérdés szól.
Szóval, ha te lennél ebben a helyzetben, még akkor sem próbálkoznál, mert hát nem, akkor inkább lennél egyedül.
#19 Nem jönne semmilyen során
#20 Akkor te is ritka kivétel vagy. Az egy dolog, hogy te mersz, de itt a kérdésben nem a férfiak bátorságáról van szó. Ezzel az erővel a nők nagy részét is "tejbetöknek" lehetne hívni.
Ha ott vagyok egy rendezvényen vagy csoportos utazáson, nem ismerkedési céllal kezdek beszélgetni másokkal, éppen ezért nincs is tétje a dolognak, nincs görcsösség, megjátszás, kényszer, és vagy alakul tovább, vagy nem. Ez így nem célzott ismerkedés, mint társkeresőkön, de a közös érdeklődés adott.
Társkeresőkön igen, mindkét nemnél ott van ez a jelenség, csak te gondolom nem nézegeted férfiként a férfiak adatlapjait. :-)
27: persze, nem nézegetem, és emiatt lepődtem meg egy kicsit. :-) De ha mondjuk nem sikerülne semmi ezeken az alkalmakon, amiket írtál, ahová, amikre járni szoktál, és a társkeresőkön sem jönne össze semmi, akkor azért jobb híján csak megpróbálkoznál valahol utcán, járműveken, boltokban valami helyes srácot megszólítani nem? Ha már ennyire bátor lány vagy, mert a kérdésem kimondottan az ilyen helyzetekre vonatkozik, amikor sehol máshol nem sikerül semmi:-)
28: na, ezt jó olvasni végre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!