Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem sokkal job a szingli élet?
Attól függ, mit értesz szingli életen.
Azt hogy közben van egy csomó alkalmid, szexkapcsolatod, valóban lehet jobb.
Ha viszont abszolút senkid nincs, akkor biztos hogy rosszabb.
"Job" a szingli élet mert "koncethrálhac" a helyesírásra :-)
Nő vagyok, három éve szingli és nem kezelget senki. Én valóban jól érzem magam, de néha hiányzik egy normális párkapcsolat. De ilyet találni nehéz, úgyhogy egyelőre valóban más dolgokra koncentrálok.
A hatos jól vázolta. Egyedül lenni sokkal jobb, mint egy >rossz< párkapcsolatban. Egy rossz párkapcsolat korlátoz, kiszipolyoz, eltorzít, kifáraszt, befásít.
Egy >jó< párkapcsolat viszont jobb, mint egyedül lenni, mert az élet minden szintjén folyamatosan jelen lévő párbeszéddel és interakcióval képesek vagytok olyasmit teremteni, ami mindkettőtökön túlmutat. FOntos megemlíteni, hogy egy jó párkapcsolat is folyamatos munkát jelent, folyamatos karbantartást igényel, nem szabad azt hinni, hogy minden magától megy majd. És ennek ellenére is megéri, ha jól csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!