Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretnek ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek ismerkedni itt a gyakorin a lányok?

Figyelt kérdés
A valószínűsíthetően nagy távolságok miatt?
2019. ápr. 1. 15:35
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
35%
A lányok sehol nem szeretnek ismerkedni. Ők azt szeretik, ha megtörténik velük az, hogy az ideális fiú valahogy képbe kerül és elbűvöli őket. Nekik ez idegen, hogy ők itt írogassanak. Ismerkedni szerintük a fiúknak kell.
2019. ápr. 2. 13:33
 32/33 anonim ***** válasza:
77%

Sok éve fent vagyok, régebben kövér voltam. Akkor is írtak, persze nem tudták, hogy nézek ki. Ha társkereső lenne, nem éreztem volna furának megírni, hogy kövér vagyok. De itt... Kérjek bocsánatot, mert ő soványságot feltételez mindenkiről.

Most meg már tényleg mindenki csak dumcsikázik a semmiről, szexre tereli a szót, aztán leqrváz, ha nem akarok szexről beszélni.

2019. ápr. 2. 13:42
 33/33 anonim ***** válasza:
Az ide írogató átlag férfiak mentalitása miatt..olvass el néhány kérdést a felnőtt párkapcsolatok témában ha még nem tetted..annyi elkeseredettséget, dühöt, gyűlöletet a való életben nem látsz..ezért sajnos..de tudod valahol nekik is el kell sírniuk a bánatuk..
2019. ápr. 3. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!