Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan srácok, akik lassabban szeretnek ismerkedni?
Azért kérdezem, mert akivel jelenleg ismerkedek, ő ilyen típusnak tűnik, de nehéz eldönteni, mert az is lehet, hogy szimplán csak nem tetszem neki eléggé. :S
Netről ismerem kb. 2 hónapja, de csak múlt héten találkoztunk, ő hívott el, és jó kis randi volt, meg is csókolt, azóta is beszélünk minden nap, de nem tudom, hogy most akkor mi van. Egyelőre nem hívott el újra talizni, bár tény, hogy a héten volt 2 vizsgája, viszont látszik a levelein, hogy nagyon átgondolja, hogy mit válaszol, megszerkeszti rendesen, és a szexet sem hozta szóba még, csak egyszer valami kép kapcsán.
Lehetséges, hogy csak nem akar nagyon nyomulni, vagy nem érdeklem?
Igen, én is lassabban szerettem ismerkedni. Ha megcsókolt akkor szerintem elég egyértelmű "kéne" legyen a helyzet, de a mai világban ez úgy tűnik már nem az. Erre szerintem rákérdezhetsz, hogy ő hogy látja, ti most együtt vagytok-e vagy sem.
Ha a héten volt 2 vizsgája, akkor legyél türelmes szerintem.
A szexet sem hozta még szóba és ez baj? Én sem hoznám szóba a szexet egyből, kivéve ha a lány nem ad rá valami okot. Máskor meg az a baj, hogy minden férfi csak szexet akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!