Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne egyedülálló anyukákkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Sajnos egy betegség miatt meddő vagyok(hosszú történet), így nem lehet saját gyerekem, viszont szeretnék. Az örökbe fogadás nem az én világom, így olyan nővel ismerkednék, akinek már van. Sajnos olyan társkereső nem tálaltam, ahol kifejezetten egyedülálló anyukák vannak fent. Akik sima társkeresőn vannak fent, azok meg vagy gyerekes apukát keresnek, vagy idősebbet, mint én vagyok. 28F2016. jún. 11. 13:20
1/21 anonim válasza:
Szerintem ne konkretizáld magad, hogy te ilyen nőket keresel. Hanem csak tűnj normálisnak, aztán mondjuk ilyen általános sulik környékén napközi után egy gyerekét váró szimpatikus anyukával kezdj el beszélgetni.
Tudom fura ez az egész, mert most a te helyzeted sem általános. De még ha a nőnek van is férje, talán akad valami szimpatikus barátnő stb stb.
Jó igazából nem tudom mit lehetne tenni, de ez a társkeresős hát nem tudom...
2/21 anonim válasza:
Itt is sok egyedülálló anyuka van.
3/21 anonim válasza:
Minden játszótér tömve van egyedülálló anyukákkal. Emeld fel a hátsódat és indulj.
4/21 anonim válasza:
Sztem ha megjelensz játszótéren,ovi,suli környékén lődörögve,az fura,de pl ha kutyát sétáltatnál,arra cuppannak a gyerekek.Egyébként ugyanúgy ismerkedünk mint bki más,dokinál,boltban,j.téren,szerelőnél,a páromat pl közös ismerős révén.Talán szórakozóhelyen kevesebb egyedülanyát látni.
5/21 anonim válasza:
Én két gyerekes anyukaként a tinderen ismerkedem és ahogy hallom, sokan vagyunk ott.
6/21 anonim válasza:
Badoon is minden 10edik làny/nö az 33alatt
8/21 A kérdező kommentje:
Bács kiskun
2016. júl. 27. 22:05
9/21 anonim válasza:
Ugye nem pedofil hajlamaid vannak?
10/21 anonim válasza:
Tényleg tisztellek,hogy bevàllalod más gyerekét de amit leìrok annak a tudatàban légy. Volt eggyel dolgom , gyereket imàdtam ő is engem de a baràtnőm a nővérei ( 3egyedül àlló anyuka) na meg az anyós 3s kicsit az após is pokollà tették az én életem is. Szóval zürös csalàd/nő is lehet az oka , hogy egyedűl van valaki. Zürös még a gyerek apja ha miatta vàltak akkor hàború lessz te leszel az ellenség. Én meddő csajt keresnék( sajnos bőven vannak)és örökbe fogadnék a helyedben. Vagy spermabank egészséges nővel. Van az a kategória akinek fiatalon becsusszant a gyerek apa vagy ismeretlen vagy ismert na,de a lány biztos,h kinőtte a hülyeséget?? Legtöbb becsúszàn részegen drogosan buliban történt vajon nem lessz megint partyarc a làny? Becsúszàs még szeretőként csalàdos pasitól, sztàrtól főnöktől vajon tanúlt a hibàjàból vagy melletted ő is félre megy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!