Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehetne egyedülálló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne egyedülálló anyukákkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos egy betegség miatt meddő vagyok(hosszú történet), így nem lehet saját gyerekem, viszont szeretnék. Az örökbe fogadás nem az én világom, így olyan nővel ismerkednék, akinek már van. Sajnos olyan társkereső nem tálaltam, ahol kifejezetten egyedülálló anyukák vannak fent. Akik sima társkeresőn vannak fent, azok meg vagy gyerekes apukát keresnek, vagy idősebbet, mint én vagyok. 28F

2016. jún. 11. 13:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Legyen kutyád éd a játszóterek környékén sétálj vele. Így addig se vagy egyedül amíg rátalálsz. A gyerekek szeretik a kutyusokat.
2016. szept. 9. 21:56
 12/21 anonim ***** válasza:
Badoon minden 5.làny az.
2016. okt. 29. 09:06
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

Pár hét és én is elvált, kismama leszek...bár a korod nekem is elég "fiatalka"

28N

2016. nov. 8. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

5-6 miért van lepontozva??

Kismamàk anyukàk élete gondolom gyerek központu. Sokan làny szüleivel élnek, besegìtenek a szülők. De kisgyerekre àltalàban vigyàzni kell etetni itatni pelenkàzni mesét olvasni fűrdetni... Szoszo..Utcàn szórakozóhelyen kàvézó cukràszda nehezen talàlni őket. Neki tényleg pàlya a net. Aki lenézi a neten ismerkedést emlékeztetem ő is netes fórumon tölti az idejét.

F/30

2016. nov. 8. 18:20
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Egyedülálló anyuka vagyok,de szeretnék még legalább 1 gyereket...

25/N

2016. nov. 8. 18:22
 16/21 anonim ***** válasza:
15ös Rólad àlmodom:)).
2016. nov. 8. 19:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Ezen a kutyás válaszon röhögök.

Minden filmben, sorozatban, de a híradóban is az van, hogy a pedofilok kiskutyákkal csábítják el a kisgyerekeket. Ti nem vagytok normálisak.

2016. nov. 8. 22:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja ha jól tudom jàtszóterek környékére nem lehet kutyàt vinni. ?? Nehogy a homok süti csokikrémes legyen. Csapjàl fel lufi vagy jàték édesség stb (felénk búcsúsnak hìvjàk) àrusnak. Fesztiválokra gyereknapokra telepűlj ki néha adjàl a szimpi anyucik gyerekeinek ajàndékot ha elfogadja jó ha nem akkor ....pl Ti vagytok a 100adik vevöim a ....anyucinak is jàr egy lufi .
2016. nov. 9. 19:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Azért csak csínján, nehogy fordítva süljön el és meggyanúsítsanak, hogy pedofil vagy!
2016. nov. 25. 16:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Próbáld meg mindenképpen, itt a legjobb, hirdess ingyenesen:

startapro.hu

2016. dec. 5. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!