Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék lányokkal ismerkedni, ha "otthonülős" srác vagyok?
Nem igazán járok sehova, nincsen olyan szociális köröm ahol lányokkal tudnék ismerkedni. Bulizós típus sem vagyok, bár már gondolkoztam rajta, hogy mennék buliba csajozni, de nincs kivel. Az utcán/tömegközlekedésen/plázákban cinkes lenne lányokat leszólítani, és szerintem nem sok sikerrel kecsegtetne. Az ilyen internetes oldalakon, meg ezen az oldalon általában pár nap után eltűnnek a lányok. Társkeresőt nem is próbáltam, ott valószínűleg alig lenne valaki, aki egyáltalán visszaírna szerintem. Szóval igazából nem tudom, szerintetek hogyan tudnék lányokkal ismerkedni hatékonyan?
20/F
Ha jóképű és magas vagy, akkor az már félsiker, viszont ha nem vagy ilyen, akkor felesleges belekezdened.
A másik opció, hogy legyen sok pénzed és, akkor bármelyik nőt megkaphatod.
Ez az igazság.
Most konkrétan megválaszoltad, hogy miért nincs barátnőd. Miért nem teszel érte.
Nem értem mi a gond az utcán való megszólítással például. Meglátsz egy szimpatikus lányt, szemezel vele, ő vissza, mosolyogsz rá, ő vissza, ha ez meg is van, jöhet a leszólítás.
Ha nem adsz fel lottót akkor hogyan akarsz nyerni rajta?
Ne hallgass az utolsóra, ha nem születtél szerencsés genetikával, akkor úgyis lekoptatnak.
Gyúrd ki magad és akkor máris több esélyed van és a legfontosabb, hogy tud ide-oda vinni a csajt és ehhez is kell egy drága autó.
Oké.. ezt aláírom... De akkor ennyi erővel ne is próbálkozzon soha, sehol...
Én is szoktam az utcán mosolyogni és rám is szoktak. Én például nem küldeném el az illetőket. Nálam csak annyi van, hogy ez mindig BP-n van, én pedig vidéki vagyok, így egy kicsit bizonytalan vagyok azon a téren, hogy jópárszor megjártam, h ott ismerkedtem. Szóval nem mindig a direkt lerázás és a hülyítés a cél.
Ha tényleg ettől fél vlki h elutasítják, akkor bele se kezdjen, mert az elutasítás az élet velejárója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!