Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a srác nem hív el újabb randira, de beszélünk, akkor felejtős a dolog?
Pedig jó volt a randi, egész nap együtt voltunk, csók is volt, de már egy hét eltelt, és nem úgy tűnik, mintha újra el akarna hívni... Én arra gondoltam, hogy azt szeretné, ha csak barátok maradnánk. :S
Vagy ti hogy látjátok?
Első randin csók az mindenképpen azt jelenti ,hogy valamit megmozgattál benne, szóval nem feltétlen magadba kell keresni a hibát. Számtalan oka lehet, hogy miért nem hív el ilyen esetben. Pl:
-Csak pillanatnyi vonzalmat indítottál el benne ott és akkor, de azóta ez részéről elmúlt.
-Találkozott egy másik lánnyal,aki jobban felkeltette az érdeklődését.
-Elfoglalt.
-Túl könnyű préda vagy, ami unalmas a számára.
-Komoly kapcsolatra nem vágyik tőled, de azért tartja veled a kapcsolatot, mondván hogy szexre jó leszel neki.
-Úgy el van telve magától,annyira biztos a dolgában, hogy azt gondolja, hogy te majd úgyis fogod keresni.
A 6-os nagyon kedvesen megfogalmazta a realitást. Sajnos amiket felsorolt, azok nem mások, mint a gyenge férfiak pretenció sorozata, az olyanoké, akik félnek boldogok lenni. Sajnos nekem is vannak ilyen tapasztalatim és azóta megfogadtam, hogy ameddig biztos jeleket nem kapok arról, hogy szimpatikus vagyok szellemileg is a srácnak, addig csókot sem kap.
Ne a csók legyen az a jel, mert neki tutti nem számít, abban biztos lehetsz.A csókig még el kell jutnia pár kedves szóval, kézfogással, illetve igen, akár több randival is. A srácok ezt ígénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!