Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 randi után sincs meg én részemről a szikra, akkor felejtős a dolog?
2x találkoztam egy sráccal.De nem érzem a kémiát kettőnk között,rajta látom,hogy szeretne közeledni.De én sajnos nem.
3. találkát nagyon mondja a srác.De "szerencsére" most olyan időszakom van,hogy sokáig melózok így erre tudom fogni,hogy ne legyen tali.
Nagyon gondolkozok rajta,hogy hagyom.
Nincs értelme így.
Szerintetek?
Igen,többektől hallottam,hogy jajj majd idővel kialakul ez.
De én nem hiszem,sajnos.
Köszönöm a válaszokat!
Én se vártam,hogy rózsaszín köd és happy minden 2. randi után. De egy kis megmozdulás szerintem normális lenne,hogy vágyjak a harmadik randira.
Ő 25 éves én 22,de nem volt még kapcsolatom.
Viszont randim elég sok. Volt akivel 3. randi után kölcsönösen megszakadt a kapcsolat. Volt akivel egy tali után megszakítottam,vagy épp a férfi tag.
Egy srác volt akinél első randin is érzetem vmit,hogy vele nagyon várom a kövit,nagyon jó habitusú volt.De aztán ő nem keresett.
Nálam az 5. randinkon volt szikra. :) A második vége nem sikerült valami fényesen, a harmadikat őmiatta át kellett rakni, majd a pót 3.-on megcsókolt, a 4.-en elbizonytalanított, mert nem éreztem semmit. Majd az 5. előtt úgy döntöttem, hogy most megcsókolom úgy igazán, és ha akkor is töketlenül reagál, akkor vége. Nos ez a bátor lépés kellett mindkettőnknek :)
3 hónapja vagyunk együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!