Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon kéreti csak magát, vagy felejtős a dolog?
Érdekes helyzetben vagyok. Van egy lány, aki nagyon zárkózott típus, nehezen nyílik meg, sosem volt még barátja(17 éves), és kérője sem akadt előttem. Nekem nagyon szimpatikus, ezért "ki is néztem magamnak". Sokat beszélünk, jól elvagyunk, egy rúgóra jár az agyunk, ám valami mégis hiányzik. Én bókolok neki, illetve gyakran dícsérem, ő pedig ezt elmulasztja velem szemben. Nagyon nagyon ritkán ad bók-szerű reakciókat, azt is "viccnek" állítja be. Nehéz helyzet, remélem valaki érti, mire gondolok. Mostanában direkt adok magaslabdákat neki, amiket -ha érezne valamit- lecsaphatna. Az is lehet, hogy azért nem csapja le, mert fél megnyílni. Tudom, ezek alapján nem lehet rendes választ adni, de van esély, hogy nem csak szimplán a barátzónában kötöttem ki?
Előre is köszi, ha elolvastad, és érdemben válaszolsz. Unatkozó humar-Haroldok kíméljenek, ha kérhetem.
a kérdésedben ott a válasz is!
- 17 éves
- tapasztalatlan
- senkije sem volt még...
ergo: légy türelmes és kitartó!
Nagyon köszönöm a választ! Kitartó vagyok, csak egyszer már futottam így lesre korábban. hajtottam egy lányra, aki csak élvezte a rajongásom, de nem akart többet. Ezt a hibát nem szeretném elkövetni mégegyszer.
Kiegészítés: Ha beszél velem a menstruációs gondjairól, az mit jelenthet?
ojjajj...akkor lehet h haver vagy...
figyelj a helyedben 1 hónapot adnék a dolognak max, hogy lesz e ez több is avagy sem.
1 hónap, a ti korotokban kell ennyi, hogy kiderüljön lesztek e egy párocska...
Bizony, kísértetiesen hasonlítanak a leányzó reakciói az előző esetemre. Még maga a leányzó is. : D
Költői kérdés: Soha senki egy bottal sem nyúlt hozzá, milyen alapon válogat? Főleg mivel ordít róla, hogy szeretethiányos. Ha nekem nincs pénzem egy vadi új BMW gépkocsira, de mindenképpen szükségem van egy közlekedési eszközre, én megvásárolnám még a régi Opel Astrát is (ahogy meg is tettem, de ez a közlekedés téma lenne, mellesleg az Opel remek autó. : D)
Ha el akarod kerülni, hogy árnyékra vetődj a jövőben, add fel a csajozást. Ez ezzel jár, el kell fogadni, tovább kell lépni.
Ha nem akarsz a barátzónában lenni, ne barátként tekints rá, hanem nőként. Bókolj neki, legyél rámenős, próbáld zavarba hozni, stb.
Vagy kerülni fog ezután, vagy lassan feloldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!