Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből lehet még valami, vagy felejtős a dolog?
Most voltam nyaralni egy hétig szüleimmel és ott volt egy nagyon helyes srác. Szinte egész héten csak vele beszélgettem. Sokszor volt, hogy 9 körül leültünk beszélgetni, és csak hajnali 4kor mentünk aludni. Szerintem én is bejöttem neki. Mármint észrevettem a "jeleket". Kétszer majdnem volt csók is, csak mindig megzavartak minket :( A baj csak az, hogy 5 év van köztünk. Én 16 vagyok, ő pedig 21. Teljesen belezúgtam. Amikor elindultak haza elbúcsúztunk és majdnem elsírtam magam. Ő ezt észre is vette és probált nyugtatni, hogy majd msn-en tudunk beszélni meg ugyis negyed órára lakik tőlünk, ezért még találkozni is fogunk tudni ha akarunk. Viszont mondta, hogy lehet következő évben nem jönnek oda nyaralni:( Nagyon szeretné letenni emiatt a jogsit és akkor kapna egy kocsit és kitudna jönni. Meg most költözött el szüleitől, és nagyon szeretné, ha valaki mellett aludhatna. Mondta, hogy esetleg én is lehetnék az :) Ő tisztára olyan, mint én csak pasiban. Ugyanolyan a gondolkodásmódunk, a vágyaink. Sőt még az álmaink is nagyban megegyeznek. Azt hiszem teljes mértékig beleszerettem. Biztos, hogy nem fellángolás, mert azt már sokszor éreztem. De ilyet ezelött még soha.
Lehet belőle még valami? Vagy jobban teszem ha megpróbálom elfelejteni? Bár az nagyon nehéz lenne.
Ha esetleg valamit nem értetek, nyugodtan kérdezzetek.
Előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!