Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Lehet ebből valami? Sürgős!
Figyelt kérdés
Új suliba kerültem,és van két srác(ikrek) nagyon bejönnek,vagyis hát ez egyik. Nem merek velük beszélni,de múltkor elkezdtünk facebook-on beszélni,és azóta néha vicces megjegyzéseket teszünk egymásnak. Viszont az a srác aki nekem tetszik,szinte rám se néz,de ha mondok valami vicceset akkor nevet... a tesója, meg egyfolytában a mellemet nézi,meg engem szokott mikor a közelében vagyok,meg csomószor like-ol fészen...ebből lehet valami,vagy csak barátság? (tök mind 1 melyikkel,mert mind a kettő bejön,csak az egyik a személyisége miatt jobban)2011. szept. 14. 20:29
1/3 anonim válasza:
hasonló történt velem. hidd el ha a mássikkal összejönne a dolog, akkor nem érdeklne a másik.:D hajrá! ne szalaszd el a lehetőségeeeet. és én kérlek h tedd meg a lépéseket. :) tapasztalatból mondom.
19/L
2/3 anonim válasza:
az egyik tuti gerincre akar vágni, a másik meg b*zi....
3/3 A kérdező kommentje:
engem az se zavar őszintén :$ mert legalább addig is velem van,amíg ki kell harcolnia azt a gerincre vágást :D aztán majd pofára esik amikor nem kapja meg amit akar x)
2011. szept. 14. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!