Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek, a későbbiekben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, a későbbiekben, lehet ebből valami komolyabb?

Figyelt kérdés

Nos, van egy fiú (18) aki már kb. 2 éve nagyon tetszik nekem. Szerintem, én se vagyok annyira közömbös számára. Rengeteget beszélgetünk az interneten, mivel személyesen sajnos csak hetente 1x tudunk. Eddig nem is foglalkoztam vele komolyabban, mert barátom volt. Tetszett tetszett, de csak ennyi. Több, mint másfél évig tartott a dolog, de elég rossz kapcsolat volt, amiből nehezen tudtam kimászni. De ez a fiú, mindig ott volt és segített, ahol tudott. Bármit meg tudunk beszélni egymással. De néha mégis úgy veszem észre, hogy kicsit távolságtartó velem, ha személyesen beszélgetünk. Neki 5 hónapja van barátnője, de nekik is elég rossz a dolog. Így én vettem át az Ő szerepét.. Egyre többet gondolok rá. Talán kezd ez a vonzódás átalakulni egy kicsit többé. Szerintetek, ha esetleg szétmennek a jelenlegi barátnőjével, lehetne közös jövőnk?

A normális véleményeket előre is köszönöm!

(17/L)

2011. szept. 23. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, lehetne. Ha neki rossz a kapcsolata, te pedig ott vagy, akkor előbb-utóbb úgyis egymásra fogtok találni, ha minden igaz.
2011. szept. 23. 20:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó lenne, köszi. :)
2011. szept. 24. 12:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Szakított a lánnyal kb. egy hónapja, de még mindig ugyan ez a helyzet. Minden nap beszélgetünk több órát de még sincs semmi változás.. Hogyan tudnám a tudtára adni ilyen helyzetben nyomulás nélkül, hogy ha szeretne valamit, kezdjen már valamit. Elvégre Ő a fiú..
2011. nov. 30. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Hááát nem tudom, ha ilyen könnyen át tudjátok lépni a volt kapcsolatotokat, akkor szerintem egymáson is ilyen könnyen fogtok átlépni.
2011. nov. 30. 18:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért az, hogy könnyen túlzás.. Én a 2 évből másfelet LEGALÁBB végig szenvedtem. Még most is hiányzik természetesen, de szerintem attól, hogy van más aki kicsit komolyabban érdekel, nem jelenti azt, hogy könnyen túlléptem rajta. Ő pedig "csak" 5 hónapot volt a lánnyal és szintén az utolsó 1-2-3 hónapjuk csak fölösleges huzavona volt.
2011. dec. 3. 01:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Állj elé és mondd meg neki, hogy mit akarsz tőle! Muszáj lesz kiböknie, mit is érez, mit szeretne, kitérő válaszokat pedig ne fogadj el. Nem épp a szokásos forgatókönyv, hogy egy nő kezdeményez, de ha kell neked, akkor tegyél te valamit, ha már ő nem tesz semmit.

(legelső válaszadó voltam)

2011. dec. 10. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!