Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő ezzel arra próbált célozgatni, hogy komolyabb is lehetne a dolog közöttünk?
Egy buliban ismerkedtünk meg, aminek a végén a mindkét barátnőm lelépett egy sráccal. Mondtam a fiúnak akivel voltam, hogy megyek én is lassan. Mondta, hogy akkor haza kísér. Kérdeztem tőle, hogy akkor is ha nem foglak felhívni? Mondta, hogy akkor is. Végül fokozatosan egyre beljebb jutottunk és az ágyban kötöttünk ki, de nem feküdtünk le, csak összebújva aludtunk. Reggel úgy búcsúztunk el, hogy este folytatjuk. Délután már írt is sms-t hogy áll e még, mert másnap elutazik 2,5 hónapra külföldre (tanulni). Ide jött, lementem, rögtön megölelgetett, megcsókolt, mondta hogy rossz lett volna úgy elmennie ilyen hosszú időre hogy nem láthat előtte. Amíg sétáltunk hozzám, én inkább csak belekaroltam, de ő megfogta a kezem, összekulcsoltuk és úgy mentünk. Mondta közben, hogy kár hogy így az utazása előtt ismerkedtünk meg és hogy jöhettem volna korábban is. Aztán lefeküdtünk egymással, együtt aludtunk. Többször is mondta, hogy inkább visz magával engem is, vagy hogy nem akar elmenni. Már azt is kitalálta, hogy ha vissza jön, ajándékként egész nap szeretkezni fogunk.
Pedzegette azt a dolgot is, hogy ha ő nem lesz itt akkor kit fogok felhozni helyette...én meg vissza kérdeztem hogy és te? mondta h ő nem hiszi h lesz ott bármi.
Nekem nem igazán fordult meg a fejemben, hogy ebből bármi komolyabb lehetne, mint egy kósza este de most ez a helyzet így érdekes, mert amúgy kedves, aranyos, helyes, okos.....de 2,5 hónap az azért csak 2,5 hónap :D
20L
Szerintem adj neki egy esélyt, úgy tűnik h megérdemli :) Ha te is úgy érzed, h rendes, meg bejön neked, akkor miért ne.
Nem ismerlek, de elvégre egy akárkivel csak nem fekszel le azért...:)
Több opciód is van.
1.Gondolkozunk primitíven,elérte hogy az ágyba vigyen,elérte hogy úgy gondold ez ok,elérte hogy megvárd
Mondhatni profi a srác.
2.Egyszerűen csak udvarias és ebből kaptál egy falatot ebben a szar világban.
3.Naivan,Minden szép és jó megtaláltad az igazit csak életed leghosszabb 2.5 hónapját kell kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!