Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lányt csak titokban mertek bámulni, akkor ott komolyabb érdeklődés van?
Figyelt kérdés
Úgy értem,elkapjátok a fejeteket!Aki csak jól néz ki szerintetek,azt tudjátok bámulni akkor is,ha a lány észreveszi ezt?2011. júl. 12. 23:23
1/13 anonim válasza:
Nem... A legtöbb pasi nyíltan nem fog nyálcsorgatva bámulni egy dögös csajt... De azt se aki tetszik... Szal az, hogy észrevetted, hogy néz egy pasi az nem jelent semmit...
2/13 A kérdező kommentje:
Először pedig bámult nyíltan meg közeledett,én nem reagáltam egyértelműen.Azóta ez van,hogy csak titokban néz.
2011. júl. 12. 23:29
3/13 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy szerelmes beléd :)
4/13 A kérdező kommentje:
Mekkora a valószínűsége?Még írjatok legyetek olyan szívesek!!
2011. júl. 12. 23:37
5/13 anonim válasza:
Tetszel neki az biztos!Viszont nem elég magabiztos,mint ahogy a legtöbb srácnak fogalma sincs mit mondjon ha odamegy hozzád.Viszont ha hamar elrántja a fejét annak a jele hogy nincs elég önbizalma,egy domináns srác tartja a szemkontaktust ameddig csak lehet,majd leszólít.Ha bejön a srác már pedig tuti neked is bejön,hiszen nem tetted volna fel ezt a kérdést,nem vele foglalkoznál.Segíts neki,mosolyogj rá,köszönj neki,stb.
23F
6/13 Kit Kat válasza:
Ha néz téged, akkor biztosan tetszel/bejössz neki... Azt, hogy ez az érzés benne milyen mértékű, azt mi így nem tudjuk megmondani neked:)
7/13 anonim válasza:
Engem nem zavar ha visszanéz , mert az idegen csaj max hülyének néz , úgyse talizok vele többet akkor nem érdekelne, hogy hülyének néz..Ha folyton néz téged akkor az azt jelenti hogy kanos És biztos megbökne.
8/13 Tevion válasza:
TE mekkora...... vagy nemhiszem csak bejössz neki tényleg segíts neki ez jó ötlet és ha megteszed valószínű összejön valami
9/13 A kérdező kommentje:
MI AZ, HOGY "VAGY NEM HISZEM, _CSAK_ BEJÖSSSZ NEKI" ???
2011. júl. 14. 19:28
10/13 anonim válasza:
ha nem tetszik a csaj simán a szemébe tudok nézni sokáig, ha tetszik a csaj akkor is de ott van az izgalom, izgulás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!