Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lányt csak titokban mertek bámulni, akkor ott komolyabb érdeklődés is van?
Figyelt kérdés
Úgy értem,elkapjátok a fejeteket!Aki csak jól néz ki szerintetek,azt tudjátok bámulni akkor is,ha a lány észreveszi ezt?2011. jún. 22. 09:18
1/4 anonim válasza:
Ez szerintem így van. Aki iránt nem érzel semmit de jól néz ki, akkor nem zavar ha meglátja hogy nézed. De aki iránt kicsit érzel valamit vagy csak jobban tetszik az átlagnál akkor inkább elkapod a fejedet nehogy észrevegye, hogy nézed. Ez kicsit érdekes dolog amúgy. De szerintem ez fordított esetben is így van. Tapasztalat.
3/4 anonim válasza:
Hát sztem meg fordítva van. Ha nem érzek iránta semmit, akkor nem akarom h lássa h bámulom, mert minek keltsek benne hiú ábrándokat? Ha viszont érzek iránta vmit, akkor bizonyára akarok is tőle vmit, és az első lépés maga a szemkontaktus, vagyis h nem fordítom el a fejem.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez tök korfüggő... pl 14 alatt ha "gáz" ha tetszik valaki, és észreveszi h nézed, elfordulsz mert nem akarsz "leégni"...
De 14 fölött meg már fontos a szemkontaktus, nem fordul el...
(A korokat nem kell komolyan venni, csak kb mondtam)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!