Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat 1 lányban a vonzalom/érdeklődés ilyen gyorsan? 22F
Figyelt kérdés
Egy hete hétfőn még úgy éreztem, hogy oda van értem. Keresett, MSN-es írások, olyanok, amiket nem baráttól kapnál, találkozni is szeretett volna velem, most meg már mintha kerülne. Mások szerint sem tudott dönteni velem kapcsolatban.
Rákérdeztem telón a minap, azt mondta nincs semmi a "háttérben", meg el is ismerte, hogy mostanság rejtve lépett fel MSN-re.
Mondjuk 7végén is vártam volna, hogy ír...de nem tette, már 4 napja, aztán tegnap ugye felhívtam...
Szóval ha nem szántszándékkal kerül, előfordulhat, hogy egy hét alatt elvesztette volna az érdeklődését irántam? Van ilyen?
2010. máj. 25. 13:27
1/5 anonim válasza:
Túl könyen adtad magad, ilyenkor már nem vagy nehéz préda, így nem fordít már rád figyelmet. Tulajdonképp túl könnyen megszerzett magának, de nemakar igazán.
2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel a lánnyal már megcsináltam azt, hogy (mivel az elérhetetlen srácokat szereti) mellőzni kezdtem. Mind élőben, mind MSN-en, és keresett. Sőt, 2 napot nem bírt ki anno...
2010. máj. 25. 13:49
3/5 anonim válasza:
1. Lehet, hogy kiábrándult.
2. Esetleg bejött a képbe egy új pasi....
3. Más dolgok foglalják le: suli, vizsga, családi dolgok
4. Talán kéreti magát
4/5 anonim válasza:
nem is volt sose igazi érdeklődés:S:S
5/5 A kérdező kommentje:
Hát vizsgák lesznek a héten, csütörtökön és pénteken....
2010. máj. 25. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!