Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez? Csak testi vonzalom. Nem értem!
Figyelt kérdés
A barátommal egy éve vagyunk együtt.De az utóbbi időben olyan fura az egész.Ha vele vagyok,minden nagyon jó,boldognak érzem magam vele,szeretem,imádom,azt kívánom,bárcsak megállna az idő.De mikor meg nem vagyunk együtt,akkor olyan érzésem van,hogy idegesít,nem szeretem,haragszom rá..
Köszönöm a válaszokat,idióták kíméljenek! :D
L/18
2011. aug. 21. 21:23
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! :D
2011. aug. 21. 21:25
3/4 anonim válasza:
még mindig jobb, mintha fordítva éreznéd...a legtöbbeknél úgy van, h mikor együtt vannak már nem jó meg túl sok, de mikor távol akkor meg hiányzik (se veled se nélküled)
4/4 anonim válasza:
nálunk is ugyanez volt a helyzet... mi sajnos pár napja szakítottunk... épp ezért mert nem tudtuk hogy mi van... megszokásból vagyunk-e együtt vagy miért?? majd szerintem egy kis idő után kiderül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!