Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vonzalom nélkül is képesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzalom nélkül is képesek a pasik szexelni? Lehetséges?

Figyelt kérdés
A (volt)barátom sose volt olyan hűű de szerelmes belém. Állítása szerint az utóbbi időben a vonzalma is letűnőben volt. Akkor hogy volt képes velem lefeküdni az utóbbi időben? Bocs, ha naiv libának tűnök, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy képes bárki lefeküdni valakivel úgy, hogy nem érez vonzalmat. A férfiaknál elég lehet egy erős szimpátia a szexhez, ha egy nekik külsőre tetsző nőről van szó? Mert állítása szerint mostanában annyit érzett felém, mint egy nagyon jó barát iránt. Nem fér a fejembe, én soha nem lennék képes lefeküdni valakivel, aki iránt nem érzek vonzalmat!
2011. aug. 3. 18:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Igen!! Naná!!
2011. aug. 3. 18:28
 2/16 anonim ***** válasza:
Tetszes neki, és sexéhes emiatt (bocs a hülye fogalmazásért XD
2011. aug. 3. 18:29
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaknál elég egy nő a szexhez. Sőt, még az sem kell :)

A szeretkezés az más téma, de ha pusztán a fizikai részét nézzük (és sokszor az is jó tud lenni, lelki töltés nélkül is) akkor nem kell igazából semmi hozzá.

Ahhoz, hogy lelkileg is kielégítő legyen, ahhoz éppen ugyanúgy érzelem kell, mint egy nőnek. De a lelki részén könnyebb átlendülni, mégha egy idő után barominagy üresség is tátong az ember lelkében.

4/16 anonim ***** válasza:
Hát..., tudod, még erős szimpátia sem szükséges.
 5/16 anonim ***** válasza:

Te szerinted a fizetett, először látott, sarkon álló k@vába szerelmesek??Szimpátiát éreznek,vagy vonzalmat???Vagy jóbarátok???

Mert valahogy mind megél.

2011. aug. 3. 18:31
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez férfifüggő. Attól függ, hogy mennyire érzelem-dús, vagy mennyire van önuralma, mennyire engedi irányítani az ösztöneit. Elismerem, hogy én is kívántam már iszonyatosan a szexet, de nekem akkor sem menne olyannal, aki iránt nem érzek semmit.

Viszont lányok közül is sokról hallottam már, aki úgy is lefeküdt a fiújával, hogy közben már nem volt szerelmes. Előfordulhat, hogy még erősebb a megszokás, mint a tudat, hogy már nem vagy szerelmes. Sokszor erre csak utólag jönnek rá az emberek, legyenek akár fiúk akár lányok.

2011. aug. 3. 18:36
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem azért elég sok nő is van, akinek elég egy jó pasi és képesek a szexre, ez annyira nem furcsa :D
2011. aug. 3. 18:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem érez semmit, nagyon szeret mint egy jó barátot és külsőre ugyanúgy bejövök neki a mai napig, csak állítása szerint elmúlt a vonzalma. Azt szeretném az egészből kihozni, hogy létezik-e, hogy tényleg semmiféle vonzalmat nem érez-e már, ha szexelni viszont képes most is velem és nem is nagyon tiltakozik? mert egyszerűen nem bírom felfogni, hogy képes valaki vonzalom nélkül szexelni. Ilyenkor csak az hajt egy pasit, hogy viszket csak simán viszket neki? Nem tudom, én ebben ellentmondást érzek. Ráadásul nem is csak úgy "letudott" pikk-pakk, szenvedélyesnek éreztem. Úgy értem, nem csak "belém ürített" ahogy egy-egy egyéjszakás ribibe szokás. Mit gondoljak erről az egészről? (gondolom ezt eléggé le lehetett venni, hogy én még reménykedem..)
2011. aug. 3. 18:49
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha lepattintott úgymond, akkor ne engedd neki, hogy "beléd ürítsen". Mint fentebb elmondták, érthetően, nem szükséges hozzá se érzelem, sem más. Ha valaki egy jóbarátot megdug, az szerintem nehezebb ügy, mint egy ismeretlen, holnap fel sem ismerem típusú k.rvát - de ha ő megteszi, akkor főleg felejtsd el!

20L

2011. aug. 3. 19:07
 10/16 anonim ***** válasza:

Te aztán tényleg elég naív vagy.

A férfiaknak nem kell vonzalom de még szimpátia sem a szexhez.Olyan nővel is képesek szexelni akit utálnak ha jól néz ki.Még a külső vonzalom sem feltétlenül szükséges nekik.

Legalábbis a többségnek.

2011. aug. 3. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!