Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom nélkül is képesek a pasik szexelni? Lehetséges?
A férfiaknál elég egy nő a szexhez. Sőt, még az sem kell :)
A szeretkezés az más téma, de ha pusztán a fizikai részét nézzük (és sokszor az is jó tud lenni, lelki töltés nélkül is) akkor nem kell igazából semmi hozzá.
Ahhoz, hogy lelkileg is kielégítő legyen, ahhoz éppen ugyanúgy érzelem kell, mint egy nőnek. De a lelki részén könnyebb átlendülni, mégha egy idő után barominagy üresség is tátong az ember lelkében.
Te szerinted a fizetett, először látott, sarkon álló k@vába szerelmesek??Szimpátiát éreznek,vagy vonzalmat???Vagy jóbarátok???
Mert valahogy mind megél.
Szerintem ez férfifüggő. Attól függ, hogy mennyire érzelem-dús, vagy mennyire van önuralma, mennyire engedi irányítani az ösztöneit. Elismerem, hogy én is kívántam már iszonyatosan a szexet, de nekem akkor sem menne olyannal, aki iránt nem érzek semmit.
Viszont lányok közül is sokról hallottam már, aki úgy is lefeküdt a fiújával, hogy közben már nem volt szerelmes. Előfordulhat, hogy még erősebb a megszokás, mint a tudat, hogy már nem vagy szerelmes. Sokszor erre csak utólag jönnek rá az emberek, legyenek akár fiúk akár lányok.
Ha lepattintott úgymond, akkor ne engedd neki, hogy "beléd ürítsen". Mint fentebb elmondták, érthetően, nem szükséges hozzá se érzelem, sem más. Ha valaki egy jóbarátot megdug, az szerintem nehezebb ügy, mint egy ismeretlen, holnap fel sem ismerem típusú k.rvát - de ha ő megteszi, akkor főleg felejtsd el!
20L
Te aztán tényleg elég naív vagy.
A férfiaknak nem kell vonzalom de még szimpátia sem a szexhez.Olyan nővel is képesek szexelni akit utálnak ha jól néz ki.Még a külső vonzalom sem feltétlenül szükséges nekik.
Legalábbis a többségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!