Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzalom nélkül is képesek a pasik szexelni? Lehetséges?
Figyelt kérdés
A (volt)barátom sose volt olyan hűű de szerelmes belém. Állítása szerint az utóbbi időben a vonzalma is letűnőben volt. Akkor hogy volt képes velem lefeküdni az utóbbi időben? Bocs, ha naiv libának tűnök, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy képes bárki lefeküdni valakivel úgy, hogy nem érez vonzalmat. A férfiaknál elég lehet egy erős szimpátia a szexhez, ha egy nekik külsőre tetsző nőről van szó? Mert állítása szerint mostanában annyit érzett felém, mint egy nagyon jó barát iránt. Nem fér a fejembe, én soha nem lennék képes lefeküdni valakivel, aki iránt nem érzek vonzalmat!2011. aug. 3. 18:26
11/16 anonim válasza:
Üdv kedves csajom! :D
Képes vagyok szerelem nélkül csinálni, hogyne akkor csak szex és más semmi. Szerelemmel viszont szeretkezés, és úgy az igazi... am is az örömszerzés a lényeg, csakhogy nem magadnak hanem a párodnak. de a szerelmesek alapjáraton így gondolkodnak! :) Szimpla vonzalom még kevés szerintem...
Tehát a válaszom: nem, nem vagyok képes szerelem nélkül szeretkezni! :) ;)
14/16 anonim válasza:
Nekem vonzalom nélkül nem menne.
16/16 anonim válasza:
Ha szép vékony , minimálisan izmos vagy, kicsi de formás feneked és melled van , valamit szűk csípőd akkor akár totál idegenként is betenném :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!