Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jön hozzám a hétvégén, szexeltünk már, de tudom, hogy tegnap megjött neki. Mikorra múlik el, hogy lehessen szexelni?
A fontosabb kérdés: Ilyenkor sokkal ingerlékenyebb? Csak mert az elöbb hívott telon és mindenért lecseszett...áhh. Milyen legyek? Mennyire változik a hangulata ettől?
Csajok válaszát várom! Normális csajokét. Kössz
Igen, ilyenkor a legtöbb nő hisztisebb, fogadd el így.
Barátnőmnek volt már 3 napos menzesze, anyámnak már 8 is, szóval változó.
Holnap NE szexeljetek semmiképp.
A legtöbb nőnek 5 napig tart (ettől függetlenül lehet, hogy bnődnek 3 napig vagy akár egy hétig is tarthat).
Valószínűleg feszültebb, idegesebb + még amiatt is stresszel szegény lány, hogy pont megvan neki, amikor találkoztok.
Légy vele kedves és még véletlenül se hozd fel a szex témát, ha ő nem említi. 18L
Hóvégén a lányok ingerlékenyebbek, ki jobban, ki kevésbé, kinél észre sem lehet venni. Ilyenkor többet nyel a kulturált férfiember, bár vigyázni kell, mert van csaj, aki ezt kihasználja :)
Amúgy, ha a leányzó nem görcsöl, és vágyik a szexre, akkor óvatosan, de hajrá. Gumi, előtte-utána zuhany kötelező, ágyra törölköző ajánlott :)
Mivel nem ismerjük a barátnőd ciklusát ezért nem tudjuk, h neki meddig tart, de olyan 3tól 7 napig tarthat elvileg.
És valóban ettől hisztisebb, ilyenkor légy vele megértőbb és hagyd rá a hülyeségeket.
És ne szexeljetek amikor megjön neki. Igen vannak akik ilyenkor is csinálják, de ilyenkor sokkal nagyobb fertőzés veszélynek van kitéve egy lány (még óvszerrel is), az meg a másik, h tök undorító!
25N
Változó mikor múlik el. Valakinek 3-4 nap valakinek mint nekem is majdnem 1 hét.
Nekem mielőtt megjön kicsit ingerlékenyebb vagyok, de ez sok nőnél van. Ez a PMS. Olvass utána.
A másik, hogy ha megjön én 3 napig azt sem szeretem ha hozzám érnek....nem hogy szex...áh....Nem! :(
Szavaidból úgy veszem ki, hogy nem rég vagytok együtt....
Nekem ilyenkor a párom fülét is behúzza, mert tudja robbanok. Szóval nagyon megértő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!