Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm jön hozzám a hétvégén, szexeltünk már, de tudom, hogy tegnap megjött neki. Mikorra múlik el, hogy lehessen szexelni?
A fontosabb kérdés: Ilyenkor sokkal ingerlékenyebb? Csak mert az elöbb hívott telon és mindenért lecseszett...áhh. Milyen legyek? Mennyire változik a hangulata ettől?
Csajok válaszát várom! Normális csajokét. Kössz

Nekem átlag 5 nap, de csak az első kettő nagyon erős, utána már szinte semmi "gondom" nincs. Egyébként közvetlenül előtte és közben sokkal ingerlékenyebb vagyok, de ezt nem gondolom komolyan, csak a hormonok :)
18/L

figyu.sajnos ez így működik. más napokon amikor nem menstruál hidd el nem veszekedne veled semmiségeken.
van akit nem visel meg, van akit igen. ahogy idősödnek a nők ált. egyre rosszabb lesz:-)
mivel fiú vagy nem értheted hogy milyen feszült ilyenkor az ember...:-) komolyan egy rémálom. semmiből jövő idegbaj. egyik percben sírsz, a másikban dühöngsz. és szétvet az ideg. rajatm 20 évesen jött ki, addig semmi. a páromnak szólok h idő van, és huzza meg magát akkor tudja hogy nem érdemes lkeállnia vitatkozni,meg szexre ácsingózni, mert az állandó ideg meg a görcsök és a vérzés teljesen elveszik az ember életkedvét.
szóval ilyenkor nem magadra gondolj, hanem vedd tudomásul, hiába ritkán taliztok, hogy van olyan amikor nem lehet és kész.

Bocsi, de csak akkor tudod jól érezni magad az imádott leányzóval, ha szex van?! Egyéb elfoglaltság eszedbe sem jut?! Annyi minden van, amivel kellemesen el lehet tölteni az időt! Ha csak a testiség köt téged hozzá, hagyd az egészet a fenébe, de a lány helyében én vérig lennék sértve!
Az meg, hogy ebben az időszakban hisztisebb, ingerlékenyebb, teljesen természetes. Épp emiatt van szüksége figyelmességre, szeretetre.
Önző vagy Életem!
A kérdésed pedig, hogy meddig is tart a menstruáció, megint csak aara utal, hogy baromira nem vagy tisztában alapvető dolgokkal! Talán érdemes lenne utánajárni, nem ciki hidd el!
A szex elemi , és nagyon fontos része egy kapcsolatnak, erősíthet, ronthat is rajta, tehát nem mindegy , hogy milyen, de nem szabad, hogy csak ez legyen fontos!
Törődj a leányzó lelkével is!
Akinek csak a szex kell, annak nem konkrétan barátnőre van szüksége, hiszen az ilyen irányú igényeit kielégítheti olyannál is, akitől távozik az aktus után, nem hisztizik, nem kell e lelkével foglalkozni, nincs felelőség, nincs kötődés.
Bocs, ha cinikus voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!