Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpátia, szexuális vonzalom, szép közös élmények. De szerelem?
Van egy pasi, akivel nem vagyunk rendes kapcsoaltban...
Szeret velem lenni, tudom, mert elhív ide-oda..
Jó velem neki a szex.... Totál rám tud gerjedni...
De nem szeretett belém, ezért nem fűzzük tovább a kapcsolatot..Nem mondja, de ezt érzi az ember...
Sok közös programunk, élményünk van, mindig jól érezzük magunkat, legalábbis úgy tűnik...
Mit tehetnék még,h jöjjön nála az a plussz érzelem? Semmit? DObjam be a törölközőt?
nekem is volt hasonló szitum vagyis együtt vtam az exemmel 8 hónapig de ő közben közölte h fél h belémfog szeretni és ő nem akar belémszeretni mert akk csak kicseszik magával ezért sokszor volt h ugy rendezte a dolgokat h minnél kevesebbet találkozzunk..pedig állítása szerint nagyon jól érezte magát velem,sőt én vtam a legszebb csaj az életében stb de köztünk nagy volt a korkülönbség és elmondása szerint ezért nem akart belémszeretni..ugyh szakítottunk és így a helyes mert szerelem nélkül semmit sem ér az egész szerintem.
én nehezen leszek szerelmes ,de vhogy mégis belezugtam tudtomon kívül és nem értettem h ő hogyan tudja befolyásolni azt h kibe akar beleszeretni és kibe nem,,?
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!