Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félre lehet érteni a szemezést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félre lehet érteni a szemezést, vagy mindig kölcsönös érdeklődés? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy csak az egyik fél részéről érdeklődés, a másik meg csak azért néz vissza, hogy vajon miért nézik őt? (Több alkalommal, heteken keresztül)
2010. júl. 4. 00:12
 1/10 anonim válasza:
100%

Ha több alkalommal és heteken keresztül akkor biztosra veheted h nem csak azért néz mert h "miért néznek" :P

Bejössz neki ez biztosss!!

Sok sikert a továbbiakban Wikíhh voltam :]

2010. júl. 4. 00:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, de nem jellemző. Amúgy "a másik" sohasem egyszerűen "visszanéz", hanem valami mást is csinál közben. Szól, hogy hagyják békén? Dühös vagy ijedt arcot vág? Elmosolyodik? Ezt kellene megfigyelni nyilván.
2010. júl. 4. 03:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Pedig egyszerűen csak visszanéz... Nyugodtnak tűnik, nem úgy néz ki mintha zavarná. Egyébként ő hívta fel magára a figyelmet, elég feltűnően megnézett magának, én csak folytattam mert tetszik az a lány :)
2010. júl. 4. 14:27
 4/10 anonim válasza:

biztos h bejössz neki. sztem kezdeményezz:)

amúgy hány évesek vagytok?

2010. júl. 4. 17:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyértelmű a helyzet. Arra vár, hogy lépj már!

Sok sikert!

20F

2010. júl. 5. 00:25
 6/10 A kérdező kommentje:

07-04 17:06 - már vagyok annyira idős, hogy ne kérdezzek ilyen baromságokat, látod mégis megtettem mert bizonytalan vagyok :)

A több alkalom az olyan 8 alkalom eddig, nem ismerjük egymást csak így látásból. Keresem a szemkontaktust vele, és eddig minden "találkozásnál" meg is volt.

Szóval valószinűleg nem csak azért néz rám mert én nézem, hanem mert tetszem neki?

2010. júl. 9. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Helló!

Szerintem menj oda hozzá és mondd meg neki, hogy figyelj szeretnélek megismerni, mert tetszel nekem.

2010. júl. 9. 14:29
 8/10 A kérdező kommentje:

Rendben... Túl vagyok rajta, azt mondta van barátja :S

Akkor komolyan mi a ***ért szemez velem, miért bámult meg feltűnően, szó szerint mintha nem tudta volna levenni a szemét rólam... Akkor miért csinálta? Gondolta úgy sem próbálkozok be vagy mi?! Ezek alapján azt hittem tetszem neki. Ha tényleg van barátja akkor egy kicsit sok szerintem így felhívni magára egy srác figyelmét és viszonozni a szemezést nem? Megjegyzem egy rendkívül vonzó lányról van szó, amit nyilván tud is magáról, szóval tudhatná, hogy könnyen elcsavarhatja bárki fejét...

2010. júl. 9. 17:34
 9/10 anonim ***** válasza:

És mit léptél rá, hogy van barátja? Én azt léptem volna rá, hogy meg sem ismerkedtünk és már a problémáidat sorolod?

Vagy

ÉÉÉÉS talán nem szabad veled szóba állni, esetleg beszélgetni veled?

vagy

Egy nagy rib-ről van szó(nem akarlak megbántani, de a jelekből ítélve.

2010. júl. 9. 21:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Semmit nem léptem rá, illetve ennyit hogy "akkor bocs, hogy zavartalak"... Nekem rendes lánynak tűnik ránézésre, azért is gondoltam, hogy megpróbálom.
2010. júl. 9. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!