Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hívhat el lány randira egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hívhat el lány randira egy pasit, ha kölcsönös a szimpátia és az érdeklődés? Vagy várjam meg míg ő lép?

Figyelt kérdés
2008. nov. 2. 19:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megkérdezhetd hogy nem-e mentek el valahova, mert vannak félénkebb pasik akik azon paráznak mi lesz ha nem. én is ilyen vagyok.
2008. nov. 2. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is olyan pasi vagyok. ;) Én jobban örulnék, ha a lány lépne, mivel lehet ö is ilyen "félénk" pasi, mint én, és ha igen, akkor átérzem, mint gondol. :)
2008. nov. 2. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a mai világban már megengedhető az hogy akár egy szórakozó helyen egy lány hívjon meg egy pasit italra. De mondjuk vacsorára vagy moziba még mindig a pasik szokták elhívni a csajt!
2008. nov. 2. 19:38
 4/9 anonim válasza:
szerintem először elhívhatod olyan helyre, ahova mondjuk többen mentek, vagy sokan vannak, mondjuk koncertre, buliba, vagy csak kérdezd meg, h ő nem jön e és akkor mehettek már együtt is, ha igen. Aztán ha úgy alakul utána átmehettek ketten máshova is.
2008. nov. 2. 19:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Az a nő, akiben annyi nincs, hogy megszólítson egy pasit, tetszést nyilvánítson és randira hívja, az nem érdemli meg, hogy valaha is legyen valakije.

Megtörtént az emancipáció, meg az egyenjogúság, akkor tessék úgy is tenni, hogy látszódjon.

2008. nov. 2. 20:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,utolsó válaszolónak: már sokszor kinyilvánitottam neki hogy tetszik,meg ő is nekem(szemezés,beszélgetések) csak valahogy egyikőnk sem mert ennél tovább lépni.Neki lehet hogy van valakije,ezt nem tudhatom.Lehet ezért nem hiv randira?
2008. nov. 2. 20:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Mert mi van ha elhivom vhová és közli hogy ja,ő nem ugy gondolta? Mármint hogy pl. barátnője van?? És nem akar tőlem semmit...pedig ahogy rámnéz meg flörtöl,totál olyan mintha akarna vmit...szóval?
2008. nov. 2. 20:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért ne tehetnéd? van ilyen törvény? kötve hiszem, h a mélyen tisztelt országgyűlés tárgyalt ilyenről :)
2008. nov. 2. 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Fentről 5. válaszoló :D -> Igazad van xD maximálisan :D

...:::jaduhe:::...

2008. nov. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!