Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek ismerkedni itt a gyakorin a lányok?
Ha én lány lennék én meg se mondanám.
Semmit nem tud a másikról csak hogy nő aztán már írja neki a szerelmes leveleket meg a többi ilyen perverz olyan perverz csávó.
Ha már kijön hogy nem kövér a csaj 160/90 mondjuk akkor már betámadják. Szánalmas az ilyen emberek hozzáállása, mert azt hiszik majd erre találnak közönséget közben meg miattuk a mondjuk maradék 60% is ugyan olyan perverz hülyének van nézve amiért igazából senki nem is hibáztatja őket mert tök jogos ha csak ilyen retardált leveleket kapnak.
Igazából gőzöm sincs mikor beszéltem(vagy vitáztam) egy normálisat akár férfival akár nővel az oldalon(bár ez lehet az oldal generációváltásának is az oka fogalmam sincs).
Amúgy aki perverz hülyeségeket akar írogatni menjen fel ilyen chat.hu vagy hasonló kaliberű oldalra, sőt van ahol lehet live-os csajjal pénzért aztán hajrá.
Kb. másfél hónappal ezelőtt én írtam ki azt a kérdést, ami arra utalt, hogy mi lenne, ha újra indulna itt az ismerkedés rovat.
Sajnos úgy látom, hogy itt is azok a problémák vannak, amik a társkereső oldalakon, hogy az úgymond hülye férfiak miatt a normálisak nem tudnak ismerkedni, a nők nagy része meg eleve nem is akar, vagy nagyon válogatós. Érdekes, hogy egy olyan hozzászólás sincs, ami arról szól, hogy valaki normális stílusú üzenetet kapott, és ez az egész nagyon szomorú. Pedig azért még kellene tudni ezeket különböztetni egymástól.
Értem, hogy ez nem társkereső oldal, csak mint említettem, ott is ez megy. A válaszolási ráta ott még talán rosszabb is volt, amíg volt itt ismerkedés rovat, de jobb az semmiképpen. Az itt a baj, hogy a társkeresőkön sem igazán akarnak a nők ismerkedni. Nem hiszem, hogy minden férfi "hülye perverz" lenne, a fenéket, dehogy is! Hiszen látjuk, hogy hozzám hasonlóan mennyi férfi panaszkodik arról, hogy ott sem nagy az ismerkedési hajlandósága a nőknek, nem válaszolnak a levelekre. És erről az egészről nyilván nem az internet, a technika tehet.
Hogyha nem lenne baj a távolságokkal, és normálisan írnának az emberek, úgy értem, hogy nem lenne ilyen nagy a lököttek és komolytalanok aránya, akkor szerintem egész jó ismerkedési felület lehetne a gyakori is, meg a társkereső oldalak is, és talán a nők is máshogyan viszonyulnának ehhez az egészhez. A személytelenség problémáján is lehetne segíteni normális hozzáállással.
#26:
Olvass figyelmesen!
Leírtam, hogy semmit se tudnak rólam, csak sejti, hogy nőnemű vagyok. És ír egy privátot. Most tekintsünk el a tartalomtól.
Nem tudja, hogy ki vagyok, mit akarok, hogy nézek ki, akarok-e ismerkedni. Még csak azt se gondolhatom, hogy azért irt, mert szimpatikus volt a két szavas válaszom. Mi alapján ismerkedik??? Mindegy, csak luk legyen?
Beírod a válasz végére, hogy 18/l és kapsz 678 privit. Ez így mi??? És az a poén, hogy lehetek valójában egy perverz nyugdíjas nagypapa.
Még csak a felhasználó név se látszik. Ez a kamu kérdések melegágya, hogy itt bárki bárkinek kiadhatja magát. És pont ez az, amiért a lányok nem akarnak ismerkedni itt.
De a baj az, hogy a társkeresőkön is ez van sajnos, mint már írtam!
27: értem, hogy még ha normálisan is ír valaki, nem lehet tudni semmi valódit a cimzettől. Aki nem kérdezi meg egy pár üzeneten belül a lakhelyet, azt tényleg nem kell komolyan venni. Egyébként hány üzenetet kaptál eddig? Szerintem biztos hogy nem 678-at. De mondom, nem mentem fel az ilyen komolytalan férfiakat sem. Nem értem én sem, hogy mi a jó nekik ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!