Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan érdemes ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan érdemes ismerkedni ha olyan párt szeretnék találni aki nem szexmániás?

Figyelt kérdés
Sajnos régebbről vannak rossz tapasztalataim de hiányzik hogy valaki legyen mellettem valakit szerethessek. Próbáltam interneten ismerkedni találkoztam is pasikkal de mindegyik szélsebességgel terelgette a témát a rossz irányba mikor nekem még korai lett volna. Nem fontos az hogy néz ki mennyi pénze van csak könyörgöm legyen normális és ne nimfomán mert velük nem bírom a tempót. Vagy ez túl nagy kérés? :/ Úgy érzem sokszor hogy soha senki nem fogja igazán megérteni miért is lettem ilyen. Hogyan találhatnám meg amit keresek?
2018. jan. 30. 19:42
 1/9 Diavolino44 ***** válasza:
73%

Itt tuti kapsz privatot egy jo adaggal.

De egy egeszseges ferfi, vagyik a szexre, mint ahogy egy egeszseges no is. Ez altal olyat kell talanod, aki nem az.

2018. jan. 30. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Vagy pedig szépen elfogadom hogy egyedül öregszem meg. Egyszerűen kezdek kételkedni abban hogy lesz e valakinek türelme hozzám valaha. Nem hibáztatom őket csak annyit kérek hogy kerüljenek.
2018. jan. 30. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Mikor értik meg a nők, hogy aki szexre megy, az sokkal nagyobb eséllyel fog kezdeményezni, mint aki nem (elsősorban)? Ergo aki erre vár, az szükségszerűen az ilyenekbe fut bele, legalábbis többnyire.
2018. jan. 30. 19:48
 4/9 anonim ***** válasza:
87%

Szeretője lehet,vagy kasztráltassa is magát?

Aszexuális vagy,vagy van igényed a szexualitásra csak kevés?

Konkrétan a szeretkezéssel van csak bajod,vagy minden testi intimitással?

2018. jan. 30. 19:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Szoktam én is kezdeményezni de a vége mindig ugyanaz
2018. jan. 30. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Sok férfi van, aki kevésbé igényli a szexet. De ez nincs az emberek homlokára írva, mint egy címke.

Ismerkedj, és majd találkozol ilyen férfiakkal is.

2018. jan. 30. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Mit értesz sok szex alatt?

Az egyik csoporttársam évekig vára az elsővel. Napi egyszer képes elmenni. Ronda, pénze sincs. Összehozzalak vele? :D

2018. jan. 30. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:

olvasd el a korábbi kérdésemet:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

csak az a baj hogy nem hiszek az online ismerkedésben

2018. jan. 30. 20:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Türelem. Nem tudom hány éves vagy, de ha tényleg tetszeni fogsz valakinek akkor az vár. Főleg, ha szűz vagy még.
2018. jan. 30. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!