Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neuroanalizis kérdése:
Hol lehet átlagon felüli érdeklődési körű nőkkel ismerkedni, akik szeretnek érdekes dolgokról is beszélni mint pld: filozófia?
Figyelt kérdés
22 vagyok bölcsész karos, de nem igazán találkozok hozzám hasonló érdeklődésű csajokkal, szeretem a filozófiát meg a hasonló elmélkedős tudományokat. Elvontabb nők is érdekelnek.2017. jan. 31. 18:43
1/11 anonim válasza:
Ezt, már nem is olyan rég, megkérdezted egyszer, szerinted pár nap alatt, tele lett a gyakori, ilyen lányokkal?
2/11 anonim válasza:
Sehol. A fiatal nőket a pláza, a buli, a net, a pihi és a sport érdekli.
4/11 anonim válasza:
Nyilván az átlagra, a többségre gondoltam.
5/11 anonim válasza:
Meglepő lesz, de a bölcsészkaron az átlag populációnál nagyobb arányban vannak ilyen érdeklődésű lányok. Plázákban, diszkókban és hasonló helyeken pedig arányaiban kevesebbel találkozhatsz.
6/11 anonim válasza:
"átlagon felüli érdeklődési körű nő" Szerintem ilyent nem irna le egy 22 bölcsész karos. (Vagy nagyon fogalomzavaros! Érdeklödési kör mitöl lehetne átlagon felüli vagy aluli?)
7/11 A kérdező kommentje:
1#ki lett törölve, el sem tudtam olvasni miket írtak
6# "átlagon felüli érdeklődési körű" körrel rendelkezőt akartam írni, remélem úgy világos. Egyébként vannak az általános hétköznapi dolgok meg amikkel kevesbé foglalkoznak az emberek pld: filozófia. Remélem így érthető.
2017. febr. 1. 00:01
8/11 anonim válasza:
bölcsészkaron nem találsz ilyen lányokat?
9/11 A kérdező kommentje:
Nem azért, de az általam feltett kérdésre szeretnék választ kapni nem másokéra válaszolni. Btw szerinted ha találtam volna írnék?
2017. febr. 1. 23:06
10/11 anonim válasza:
Azért kérdezi, mert az lenne a válasz. ha ott se találsz, akkor nem tudjuk. A többi helyen, amit mondani tudok, nem lehet ismerkedni (múzeum, köyvtár).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!