Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek ismerkedni itt a gyakorin a lányok?
Én mondjuk azért járok ide, mert van egy hosszú évek óta jól működő kapcsolatom. Leginkább tanácsot adni jövök. Ez lenne az oldal célja. Nyilván emiatt abszolút nem érdekel más férfi.
Amit néhányan itt csinálnak az meg kifejezetten a hányinger kategória. Minden válaszom után küld egy privátot ugyan azzal a sablon szöveggel. Nyilván ugyan ezt teszi minden más válaszadóval is. Ez mégis kinek vonzó? Hogy tök mindegy neki csak nőnemű legyen?
#8. Igen, ezt lehet, hogy megkapod rendszerüzenetbe, miután leveszik az ilyen irányú kérdésedet, de dögöljek meg nem találom a "szabályzat" (ászf) fülre kattintva.
32/f
Azt se tudod, hogy kire írsz rá. Azért.
Sokszor hangosan felröhögök, mikor kapom a privátokat, hogy mennyire vagyok bevállalós csajszika, meg hasonlók. Szegény, ha tudná, hogy korban közelebb állok az anyjához, mint hozzá, vajon mit szólna?
Nem csak tini korúak válaszolgatnak.
Lehet, hogy ismerkednének, de nem veled? Vagy bárkivel, aki nem tudja hogyan kezdeményezze az ismerkedést.
Az unalmas sablon beszélgetésektől őszintén hányok, amikor valaki úgy indít, hogy "akarsz ismerkedni?..micsi?..mesélj magadról?..aha..értem..oké" de ha valaki úgy ír üzenetet, hogy feldob egy érdekes témát, lehet vele beszélgetni, azt örömmel veszem és válaszolok rá, talán kisülnek belőle tartalmasabb beszélgetések és ismeretség..
#14 áhh. Köszi. Én kajak arra számítottam, hogy a szabályzatot a szabályzatban fogom megtalálni. Igazán átírhatnák...
32/f
"ha valaki úgy ír üzenetet, hogy feldob egy érdekes témát, lehet vele beszélgetni, azt örömmel veszem és válaszolok rá, talán kisülnek belőle tartalmasabb beszélgetések és ismeretség.."
Én ezzel is mindig megjárom. Ha valaki kérdez, reagál egy válaszomra, akkor veszek egy nagy levegőt (mert a végére qrva leszek, akármit mondok), és emojimentesen, tárgyilagosan reagálok. Ilyenkor legtöbbször azért írnak rám, hogy elmondják kacsintgatások közepette, hogy nincs igazam. (Mikor véleményekről szól a kérdés.) Én egyre dühösebb vagyok, ők egyre jobban kacsintgatnak. Majd a végén, "szívesen megismernélek".
Nem értem az ilyet. Megkérdeztem egyszer valakit, hogy randizni akar, komolyan, úgy, hogy annyira taszít a személyisége, hogy nemhogy barátként, ismerősként is kerülném? Igen, úgyis.
Ez olyan, mintha nem is figyelt volna arra, amit mondok, csak csacsogott, de nem gondolt semmit komolyan, a lényeg, hogy punci van a vonal másik végén. Hogy mit akar a punci, az lényegtelen.
Basszus... Nekem soha nem jön annyi privát, mint mikor kapcsolódó kérdéseknél kifejtem, hogy szerintem aszexuális vagyok. Semmi másra nem reagálnak ennyire intenzíven vigyori kis fejekkel. Nem szeretem a szexet? Hogyhogy? Nem bsztak meg még rendesen? Szopni sem szeretek? Masztizni szoktam? Milyen bugyi van rajtam?
Aztán leírják, miket csinálnának, hogy megszeressem a szexet... basszus, én már minden férfiből kinézem, hogy ilyen a valódi énje. Kaptak itt egy maszkot, azon keresztül merik mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!