Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szedjen fel egy nőt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjen fel egy nőt egy magamfajta férfi?

Figyelt kérdés
Sokan úgy írnak az ismerkedésrol, mintha gyerekjáték lenne a dolog. Pedig nem egyszerű. Badoon akartam próbálkozni, hogy de túl jó nők vannak ott. De hogy magamról is írjak, nem vagyok az a nagy hangú szuper csődör, a külsőm jó indulattal átlagosnak mondható.
2019. ápr. 1. 10:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A földről, ha leesett. :D
2019. ápr. 4. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
Sehogy. Csendes férfiként csak akkor kellenél a nőknek, ha nagyon jól néznél ki.
2019. ápr. 4. 07:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet nem a szemed után kéne menned.
2019. ápr. 12. 11:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg próbálkozhatnál más oldalakon/appokon is, mint pl. Tinder. Amúgy meg próbálkozz megállóban nyugodtan, ha kedves a lány, és mosolyog, akkor nyugodtan beszélgethetsz vele tovább is akármiről, akár a buszsofőr vezetési képességeiről, akár a késésről, kérhetsz eligazítást a megállókról, bármi.

Aztán ha felszáll a buszra, vagy elé ülsz, vagy ha 2es ülésre ül, udvariasan mellé kéretzkedsz. :)

Sok sikert!

2019. ápr. 12. 13:38
 15/17 A kérdező kommentje:

#13:

Akkor mégis mi után?

#14:

Neked ez már bejött? Milyen más appokon lehetne próbálkozni?

2019. ápr. 12. 16:31
 16/17 anonim ***** válasza:

Szia!

#14es vagyok :)

Nem, nekem még nem jött be, lány vagyok, és épp ezért elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen. Viszont haverokat szereztem már így, sőt, egyik legjobb barátnőmet is hasonló szituációban ismertem meg. :)

Ami a Tindert illeti: igen, működhet, párommal is így találkoztunk :)

Esetleg érdemes lehet Elittárson, randik.hu-n ismerkedni, de ezek kevésbé pörgősek, és sok az elvált, idősebb ember.

Sok szerencsét, remélem, hamar megtalálod az igazit! :)

2019. ápr. 13. 00:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom, bár nem látok rá sok esélyt.
2019. ápr. 13. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!