Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjen fel egy nőt egy magamfajta férfi?
Szia!
Esetleg próbálkozhatnál más oldalakon/appokon is, mint pl. Tinder. Amúgy meg próbálkozz megállóban nyugodtan, ha kedves a lány, és mosolyog, akkor nyugodtan beszélgethetsz vele tovább is akármiről, akár a buszsofőr vezetési képességeiről, akár a késésről, kérhetsz eligazítást a megállókról, bármi.
Aztán ha felszáll a buszra, vagy elé ülsz, vagy ha 2es ülésre ül, udvariasan mellé kéretzkedsz. :)
Sok sikert!
#13:
Akkor mégis mi után?
#14:
Neked ez már bejött? Milyen más appokon lehetne próbálkozni?
Szia!
#14es vagyok :)
Nem, nekem még nem jött be, lány vagyok, és épp ezért elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen. Viszont haverokat szereztem már így, sőt, egyik legjobb barátnőmet is hasonló szituációban ismertem meg. :)
Ami a Tindert illeti: igen, működhet, párommal is így találkoztunk :)
Esetleg érdemes lehet Elittárson, randik.hu-n ismerkedni, de ezek kevésbé pörgősek, és sok az elvált, idősebb ember.
Sok szerencsét, remélem, hamar megtalálod az igazit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!