Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjen fel egy nőt egy magamfajta férfi?
Ráírsz jó sokra, amelyik válaszol, azt meg húzod szépen.
32/f
Csak hogy értelmes választ is kaphasson a kérdező a feltett kérdésre...
Kérdező hány éves vagy? :)
Szerintem egyébként a legfontosabb dolog az ismerkedéssel kapcsolatban a beszélgetés.
Írj rá nyugodtan a neked szimpatikus lányra, jó persze el kell sajnos fogadni azt is, hogy nem mindenki fog válaszolni, de felteszem mások is ismerkedés okán vannak ott. Szóval ráírsz, általános dolgokról beszéltek úgyis hamar elválik, hogy van-e közös érdeklődés stb. Ha van, akkor szerintem adott a dolog, beszélgettek tovább, aztán majd alakul.
Ettől függetlenül persze szerintem nagyon fontos az, hogy ne csak az online felületeken próbálkozz ismerkedni.
25 N :)
#2:
Köszönöm. Lassan kifutok az időből. Előben is hasonló a helyzet. Tegnap is a busz pályaudvaron annyi jó nő volt.
Hagyd a netet ! Élőben próbálkozz !
Ha nem vagy jó pasi akkor úgyse lesz semmi eredmény a neten se.
Előbb azon kéne elgondolkodni, hogy élőben miért nem megy, hogy ennyire csakis alkalmazásokra vagy "szorulva".
Azért írnak sokan így az ismerkedésről, mert sokaknak valóban gyerekjáték, míg neked nem az. A sántáknak sem egyszerű a járás, míg másoknak ez természetes. Neked is valami gondod lehet, ami megnehezíti az ismerkedést..
#6:
Azért szorulok rá, mert nincs hova eljárnom, és nem tudom hogy hogy pl egy buszmegállóban hogy kezdeményezzek (de máshol sem).
A "Te is a xy buszra vársz?" Szimpatikus elég béna kezdés lenne.
#9:
Számomra jó nőknek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!