Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szedjen fel egy nőt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szedjen fel egy nőt egy magamfajta férfi?

Figyelt kérdés
Sokan úgy írnak az ismerkedésrol, mintha gyerekjáték lenne a dolog. Pedig nem egyszerű. Badoon akartam próbálkozni, hogy de túl jó nők vannak ott. De hogy magamról is írjak, nem vagyok az a nagy hangú szuper csődör, a külsőm jó indulattal átlagosnak mondható.
2019. ápr. 1. 10:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%

Ráírsz jó sokra, amelyik válaszol, azt meg húzod szépen.

32/f

2019. ápr. 1. 10:07
 2/17 anonim ***** válasza:
54%

Csak hogy értelmes választ is kaphasson a kérdező a feltett kérdésre...

Kérdező hány éves vagy? :)

Szerintem egyébként a legfontosabb dolog az ismerkedéssel kapcsolatban a beszélgetés.

Írj rá nyugodtan a neked szimpatikus lányra, jó persze el kell sajnos fogadni azt is, hogy nem mindenki fog válaszolni, de felteszem mások is ismerkedés okán vannak ott. Szóval ráírsz, általános dolgokról beszéltek úgyis hamar elválik, hogy van-e közös érdeklődés stb. Ha van, akkor szerintem adott a dolog, beszélgettek tovább, aztán majd alakul.

Ettől függetlenül persze szerintem nagyon fontos az, hogy ne csak az online felületeken próbálkozz ismerkedni.

25 N :)

2019. ápr. 1. 11:06
 3/17 A kérdező kommentje:

#2:

Köszönöm. Lassan kifutok az időből. Előben is hasonló a helyzet. Tegnap is a busz pályaudvaron annyi jó nő volt.

2019. ápr. 1. 11:19
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Igen, ahogyan kiteszem a lábam itthonról, alig győzöm kapkodni a fejem én is.
2019. ápr. 1. 11:32
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Hagyd a netet ! Élőben próbálkozz !

Ha nem vagy jó pasi akkor úgyse lesz semmi eredmény a neten se.

2019. ápr. 1. 11:59
 6/17 anonim ***** válasza:
72%

Előbb azon kéne elgondolkodni, hogy élőben miért nem megy, hogy ennyire csakis alkalmazásokra vagy "szorulva".

Azért írnak sokan így az ismerkedésről, mert sokaknak valóban gyerekjáték, míg neked nem az. A sántáknak sem egyszerű a járás, míg másoknak ez természetes. Neked is valami gondod lehet, ami megnehezíti az ismerkedést..

2019. ápr. 1. 12:13
 7/17 A kérdező kommentje:

#6:

Azért szorulok rá, mert nincs hova eljárnom, és nem tudom hogy hogy pl egy buszmegállóban hogy kezdeményezzek (de máshol sem).

A "Te is a xy buszra vársz?" Szimpatikus elég béna kezdés lenne.

2019. ápr. 1. 12:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja tényleg, maximum megmondaná, hogy ő is arra a buszra vár, aztán szépen felszállna rá, nekünk meg megáll a tudományunk.
2019. ápr. 1. 12:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Badoon jó nők? Falusi suttyók vannak..én vagy 100at végiglapoztam de egy valamire valót se találtam.
2019. ápr. 1. 12:36
 10/17 A kérdező kommentje:

#9:

Számomra jó nőknek tűnnek.

2019. ápr. 2. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!