Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudna csajozni egy magamfajta felnőtt férfi, ha külsőleg még kamasznak látszódik?
Sajnos 24 évesen még mindig kb. 15 éves korúnak tűnök, és aki nem ismer így is kezel. Alacsony vagyok, egy szál szőr sincs az arcomon, stb... A tini bulikban is csak nézek, hogy az összes többi srác kész hormonbomba. Ez teljesen el is veszi a kedvem és lelkesedésem, semmi önbizalmam!
Hiába járok egyetemre, ahol érett lányok is vannak, nem vesznek komolyan... Ráadásul van ott sok más érett, jó humorú srác, akik között kitűnni lehetetlen dolog. Nincs nap, hogy ne rágodnék ezen, hiszen az évek telnek én meg még mindig szűz vagyok. Teljesen el vagyok keseredve...
Van még remény? Mit lehet tenni? Van aki hasonló cipőben jár?
Tök jól, sok lánynak tetszik a fiatalabb.
Te hány éves nőkkel járnál?
A párom pont ilyen, mint te, sokszor elkérik a személyijét is mert nem néz ki 18nak. Nekem bejön az ilyen típus, mindig is a fiatalabb srácok vonzottak, sajnos csalódtam bennük, de most ez így nekem tökéletes hogy külsőre picit fiatalabbnak tűnik, de belsőre meg érett férfi :) Alacsony ő is, 170 centi (bár én 158 vagyok szóval nekem tökéletes, nem szeretem a magas srácokat), nem szőrös ő sem, kicsit borostás néha ami alig látszik mert szőke haja van, de amúgy sem szeretem az arcszőrzetet. Attól még lehetsz érett mert ilyen vagy, valakinek pont ilyen jön be, pedig én sem vagyok már annyira fiatal, nem vagyok tinilány. Ne legyél elkeseredve, el tudom képzelni, hogy rajtam kívül vannak még akiknek ez teljesen bejön :) Nem mindenkinek tetszenek a "hormonbomba" férfiak. A viselkedésen is sok múlik, nekem főleg az számít, meg az intelligencia, humor, beszédkészség stb. Fel a fejjel! :)
24/L
Ismerős az étrzés:) soha nem gondoltam volna hogy épp az lessz a gond velem hogy fiatalnak nézek ki. Ha egy csaj fiatalabbnak néz ki pont hogy előnyös..
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!