Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy vetem észre, hogy többségé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy vetem észre, hogy többségében baráti társaságból szednek össze lányokat a srácok. Mit tehet a magamfajta, aki aszociális, nem jár társaságba, nem szereti a tömeget, az embereket?

Figyelt kérdés

2016. jún. 16. 12:13
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem szereted az embereket, minek neked barátnő? :D
2016. jún. 16. 12:15
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
A legtöbb ember munkahelyen/suliban talál párt magának. Suli a legkönnyebb, utána már valójában nehéz. Max még buli jöhet szóba talán.
2016. jún. 16. 12:15
 3/9 anonim ***** válasza:

A lányok nőnemű emberek, úgyhogy aki az embereket sem szereti, az benézte.

Aki csak a tömeget nem szereti, az olyan helyre jár, ahol azt csinálhatja amit szeret, (pld klubok, tanfolyamok, csoportfoglalkozások, egyházi gyülekezetek, stb) és ott keres hasonló érdeklődésű, gondolkodású, világnézetű stb lányokat. Ez egyrészt egy korlátozás, hiszen viszonylag kevés lesz a "felhozatal", de másrészt egy szűrő, ami pozitívum, hogy kifejezetten azonos gondolkodású embereket találjon.

2016. jún. 16. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:
4%

Bocsi, hogy nőként válaszolok, de én is hasonló vagyok. Pár fős társaságokkal is bajod van? Mert vannak olyan sportok, amit kevesen űznek, kevesen járnak edzésre, így én is jól éreztem ott magam. Ott lehet ismerkedni, picit emberek között van azért az ember, de nem tömegben.

Amúgy én társkeresőn ismerkedtem. Neked is ajánlom :).

2016. jún. 16. 12:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
A társkeresőt én nem ajánlom.
2016. jún. 16. 12:19
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
#1: mondta valaki, hogy a barátnő ember? :DDDDDDDD
2016. jún. 16. 12:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem sincs kimondottan NAGY társaságom, a barátaim elszórva a szélrózsa minden irányában, viszont én szeretek ide-oda elmenni, utazni, tömegrendezvényekre járni, kifejezetten élvezem az ilyen programokat, akkor is, ha nem jönnek velem mások.

Nem tudom, hol találhatnál barátnőt, mert az ilyen emberek, mint te, gubbasztanak valahol magányosan, és nem nagyon tesznek azért, hogy mások észrevegyék őket.

2016. jún. 16. 12:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát társkereső lányoknak jó max a 10x-es fiú túljelentkezés miatt.
2016. jún. 16. 12:24
 9/9 A kérdező kommentje:

4-es

Őszintén?

A futást szeretem, mert ott egyedül lehetek. Amikor hívnak ismerősök, kollégák együtt futni, nem is értem a kérésüket. A lényeg veszne el számomra az "együtt" futással...

Játékokban a sakkot szeretem, gép ellenében.

Amikor egy időben játszottam ilyen MMORPG-t, mindig kizárólag magányosan harcoltam, sosem csapatban, klánban, szakaszban.

A munkában végre boldog vagyok, mert egy standalone pozícióban vagyok külföldön élő főnökkel, szólóban, távol mindentől és otthonról is nyomhatom.

Talán ennyiben azért kitűnik, hogy a "picit emberek között" is rettenetesen taszító számomra.

Az internetes társkeresés pedig olyan lenne, mint a tömegközlekedés. Kb. 5-10 percig bírnám ki. Nem hiszem, hogy nekem való volna.

2016. jún. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!