Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki aszociális, magának való, introvertált, annak csak úgy lehet kapcsolata, ha a természetét megerőszakolva elkezd társaságba járni, annak ellenére, hogy tehernek érez bármilyen 2 főnél nagyobb társaságot?
Igen. De ha elkezd az ember társaságba járni, egyre nagyobba azt meg lehet szokni egy idő után
Kezdetben engem is zavart, aztán fokozatosan jobban éreztem magam. Még most is szívesebben vagyok egyedül, vagy 1-2 emberrel, de gondot már nem okoz a több sem.
Lett is barátom (és nagyobb társaságban megfigyeltem, hogy sokszor szétválik 2-3 emberre a beszélgetés, külön kis csoportokként kezdenek el beszélgetni. Így meg lehet ismerkedni.)
Végre valaki, aki az aszociális szót használja az antiszociális helyett! Már így látatlanban is szeretlek.
Egyébként igen. Vagy megváltozol, vagy várod a sült galambot. Egyébként neten próbálkoztál már ismerkedni? Mert ott akár még a sült galamb is összejöhet. Jellemzően a hozzád (hozzánk?) hasonló emberek ott találnak csak párt maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!